AK Parti MKYK’da espriler havada uçuştu

Başbakan Binali Yıldırım’ın mizahçı karakteri, yeni MKYK üyeleri ile yaptığı ilk toplantıya da damga vurdu.

AK Parti MKYK’da espriler havada uçuştu
AK Parti MKYK’da espriler havada uçuştu
GİRİŞ 26.05.2016 13:19 GÜNCELLEME 26.05.2016 13:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Tanışma havasında geçen toplantıda art arda yapılan esprilerle,  renkli bir atmosfer yaşandı. Başbakan Binali Yıldırım, ilk kez başkanlık ettiği toplantının başında, “Arkadaşlar ben acemiyim. O yüzden yanlış bir şey söylersem dikkate almayın” dedi.

TOPLANTIYA YILDIRIM DAMGA VURDU

MKYK’daki kadın üye sayısının 5’ten 15’e çıktığını söyleyen Yıldırım’a Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Artık malzemeleri alıp getiririz, yemekleri de kadınlar yapar” diye karşılık verdi. Bu sözlere kadın üyeler ve Yıldırım’dan itiraz geldi. Toplantıda Yıldırım, yeni hükümetin yol haritasına ilişkin mesajlar da verdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine vurgu yaptı. Edinilen bilgilere göre Yıldırım, “Cumhurbaşkanı bu kadronun ve hareketin lideridir. Bu konuda bir tartışma yoktur. Biz de O’nun ekibiyiz. Tüm çalışmalar ve süreçler Cumhurbaşkanı ile istişare ve uyum içinde yürütülecektir” dedi. Yıldırım, MKYK toplantılarının bundan sonra sadece ‘Meselelerin konuşulduğu’ yer olarak kalmayacağını, önemli karar süreçlerinin bu kurulda değerlendirileceğini söyledi. 

Türkiye

YORUMLAR 23
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bnali yıldırım çok espirili bir lider olucak ve herkes espirilerine kanıcak ama çok sert ve çalışkan bir insan ve ülkesinis even bir lider olduğunu ve sinsi bir siyaset güdeceğine yüzde yüz eminim güveniyoruz akp ye ve cumhurbaşkanımıza ve ahemet davut oğluna ve her millet vekiline
    Cevapla
  • armut 7 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle san
    Cevapla
  • Kerim01 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Başbakanım.. Türkiye'nin sorunları halloluyor sen neyin telaşını yaşıyorsun arkadaş.. sen bırak bunları.. sen şunu söyle kendine; bu sorunları çözmek, sonuca kavuşturmak sadece hükümetin sorumluluğu veya görevi değildir. bu ülkenin bölücü bir parti ve onun destekçisi bir chp sorunu vardır. PKK ve Paralel yapı sorunu vardır. bütün bu sorunların kaynağında yine muhalefet partileri vardır. işsizlikte sosyal ve ekonomik sorunlarda bütün hepsi muhalefetin de sorunudur. insanların esprili, sıcak ve samimi olması sana batıyor olmalı ki bir tarafından soluyorsun.
    Cevapla
  • keko olcay 7 yıl önce Şikayet Et
    sanane, soluk alır almaz, sana ne. ..eleştiremezmi
    Cevapla
  • Pamir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorunları çözmek için ne yapmamız lazım. Her seçimde Ak Partiye oy verdik. 14 yıl oldu. bir vatandaş olarak ben üzerime düşeni fazlası ile yaptım. Bunca zamandır çözülemeyen mesele artık benim meselem değildir.
    Cevapla
  • konserci şivan 7 yıl önce Şikayet Et
    ateş düştüğü yeri yakar
    Cevapla
  • mehmet göktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin halletmesi gereken sorunlar çok ciddi çalışma ve düşünme ister. bu espriler bu işler hallolunca olmalı.
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    hem gülelim ,hem de teröre vuralım canım.bu ülke insanı ak partiyle güldü.özal la güldü,menderes le güldü.diğerlerinin zamanında da ağladı,aşağılandı,adam yerine konmadı doğrusu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde