Bahçeli onlara çok sert çıktı: Akıbeti utançtır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Başkalarının yazdığı senaryolara gönüllü figüranlık yapan, iç ve dış mihraklara maşalıkla görevlendirilenlerin akıbeti utanç, sonu ufalanmaktır" dedi.

Bahçeli onlara çok sert çıktı: Akıbeti utançtır
Bahçeli onlara çok sert çıktı: Akıbeti utançtır
GİRİŞ 27.05.2016 13:59 GÜNCELLEME 27.05.2016 14:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlediği "Ülkücü Şehitleri Anma Günü"ne katıldı. "Ülkücü Şehitler Anıtı"nı ziyaret ederek, karanfil bırakan Bahçeli, mukaddes bir görevi, derin bir vefa duygusu, emsalsiz bir dava şuuruyla bir kez daha yerine getirmenin vicdan huzurunu yaşadıklarını söyledi.

"Başkalarının yazdığı senaryolara gönüllü figüranlık yapan, iç ve dış mihraklara maşalıkla görevlendirilen, Türk düşmanlarının beşiğinde sallanıp bizim mahallemizde söz sahibi olmaya çalışan kim olursa olsun, akıbeti utanç, sonu ufalanmaktır." diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Oyun oynuyorlarmış, biz de bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz. Hisarlarımızı yıkacak, kalemizi düşüreceklermiş, biz de bozkurt gibi üzerilerine üzerilerine gideriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin, ne gam, ne tasa hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz. Milliyetçi Hareket Partisi budur. Aziz şehitlerimizin bizlere yüklediği milli ve tarihi sorumluluk bunu gerektirmektedir."

"Sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz"

Milliyetçi ülkücü hareketin tarihi sorumluluğun gereğini yapmaya hazır, buna tüm yüreğiyle kararlı olduğunu anlatan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Biz davamıza sımsıkı bağlı ve sadığız. Tekraren ifade ediyorum, bir kez daha vurguluyorum, oyunu bozacak, sahte kahramanların, kripto paralelcilerin maskesini indireceğiz. Ülkü kervanı Allah'ın izniyle Türk'ün var oluşuyla asırlar öncesinden yola koyulmuş ve ebediyete kadar da durmayacaktır."

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Alparslan Türkeş, Gün Sazak ile tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

 

 

 

YORUMLAR 17
  • mebru 7 yıl önce Şikayet Et
    MHP bölünmeye çalışılıyor. Üst Aklın her çatlaktan sızıp, köşeleri tutmak gibi bir alışkanlığı var. Sn. MHP'liler ne yaparsanız yapın, birlikte hareket edin...bölücülere fırsat vermeyin.
    Cevapla
  • Oguz Bayraktar 7 yıl önce Şikayet Et
    Paralel yorumcular Mhp kiliginda köpürmüsler yine
    Cevapla
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp artık bitmiştir,bu saatten sonra kim gelirse gelsin iyice geriletecektir partiyi,gelen gideni aratır...
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın gitmesi sadece mhp açısından değil türk siyasetinin geleceği için de gereklidir. memlekete bir faydası olmadı ki partiye olsun.
    Cevapla
  • kral 7 yıl önce Şikayet Et
    bahçelinin gitmesi mhp nin bitmesi ikiside aynı anlam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!