Başbakan Yıldırım'dan gençlere çağrı!

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'da STK temsilcilerine hitap etti.

Başbakan Yıldırım'dan gençlere çağrı!
Başbakan Yıldırım'dan gençlere çağrı!
GİRİŞ 28.05.2016 17:09 GÜNCELLEME 28.05.2016 17:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

"Vatandaşımızı helikopterle uçakla alıyoruz İstanbul'a, Ankara'ya götürüyoruz. Vatandaşına değer vermek budur. Vatandaşını çukurlarda el bombalarıyla hayatını kast etmek değildir vatandaşı sevmek. Vatandaşı sevmek onu yüceltmektir, onu yaşatmaktır. Biz yaşatmak için varız."

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN GENÇLERE ÇAĞRI

"Diyarbakır artık terör ile alınmak istemiyor. Bugün meydandaki coşku bize bunu gösterdi.
Gençlerimize buradan bir çağrım var, bu çıkmaz yoldan, bu karanlık yoldan vazgeçiniz. Ananızın, babanızın, milletinizin o müşfik bağrına gelin, teslim olun, hep beraber bu kutlu yürüyüşü sürdürelim. Genç yaşta hayatınızı karartan bu şer odaklarına asla ve asla prim vermeyin."

"Amaçlarının ne olduğu belli olmayan, gündemlerini bile kendileri belirleyemeyen, hakim güçlerin oyuncağı olan bu terör örgütlerinin hayatımızı karartmasına asla müsaade etmeyelim"

"Terör olayları başladığından beri bir yanda terör örgütünün o çirkin yüzünü milletimize göstermeye çalışırken diğer yandan vatandaşlarımızın yaralarını sarmayı ihmal etmedik. Giden mal geri gelir ama giden canlar gelmez. Kardeşliğimiz esas olan olmalı her toprağa düşen fidan yüreğimizi yakıyor."

 

YORUMLAR 3
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    Genclete is imkani olmali
    Cevapla
  • Genç 7 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite bitirdim halen memleketimde boştayım sesimi duyun stresten saç kalmadı evlenemiyoruz Diyarbakır lı gençlere iş ten bahset
    Cevapla
  • kara simsek 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlara ne ypsan bos bu kdar turkiye sevdalisi madem nasil hdp rekor kiriyor orada ya bu akp mitinglerine disaridan getiriliyor insanlar yda hdp dyarbakir almak icin disaridan dbakira secmen tasiyor bunlara bu kdr taviz veriliyor yakip yikan bunlar yazik ..bunlar hicbir hizmeti haketmiyor ...erzincan erzurum elaziğ malatya.....doğunun İNSANİ Parisi buralar adamin haslari...4 doğu ili var hizmeti hakeden gerisi hain..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor