Erdoğan'dan CHP grup toplantısı için öneri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP grup toplantısında yaşanan büyük terbiyesizlik için bir öneri geldi.

Erdoğan'dan CHP grup toplantısı için öneri
Erdoğan'dan CHP grup toplantısı için öneri
GİRİŞ 30.05.2016 07:20 GÜNCELLEME 30.05.2016 09:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Diyarbarkır’dan dönüşte gazetecilere çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan geçen hafta CHP grubunda yaşanan rezalet için bir formül önerdi.

SEYİRCİSİZ OTURUM 

CHP Grup Toplantısı’nda şahsına ve AK Parti’lilere küfredildiğini hatırlatan Erdoğan, içtüzüğe göre grup toplantılarına katılanların alkışlama dahi yapamayacağını belirterek, “Geçen biri çok güzel bir şey söyledi. Futbol Federasyonu’nun seyircisiz maç türünden cezalara atıfta bulundu” dedi. “ Seyircisiz oturum cezası verilmesi lazım?” sorusuna Erdoğan, “Tabii ki, gerekirse o tür cezalar verilebilmeli. Bu tür hadiseler de gösteriyor ki parlamentonun iç tüzüğünün kesinlikle değişmesi lazım. Yani bu iç tüzükle bu parlamentoyu çalıştırmak çok zor” cevabını verdi. 

YORUMLAR 7
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu küfür ve hakaretlere son verecek tek merci Hukuktur. Hukuk ve hukukçulardan tepki bekliyorum.
    Cevapla
  • evren 7 yıl önce Şikayet Et
    hadsiz şımarık
    Cevapla
  • DAĞLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kelimeleri yok edecek yargıçlar yok mu?
    Cevapla
  • boa 7 yıl önce Şikayet Et
    deveye demişler ki boynun neden eğri? Bunların hangisi dürüst ki hangisi ahlaklı ki. İslamın karşısında olan bir topluluktan İslami hassasiyet beklemek ne kadar doğru olur. Bunlara dünya dışında bir yer bulup orada tecrit etmek herhalde insanlık için elzem. Bu ülkenin kurtuluşu da bunların meclisten arınmasıyla mümkün olur kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (C.C.) bu ülkenin idaresini bu CHP'ye ve özellikle Kılıçdaroğlu gibi kişilere vermesin inşallah. Bölgemiz bir bataklığa saplanmışken ve böyle güçlü ve akıllı siyaset yapan bir hükümetimiz varken, bununla gurur duyulacağı yerde, böyle çamur atma siyaseti yapan bu CHP acaba bu ülkeye ne vermiştir zarardan başka. Bunların akılları bile kendilerine zarar.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kirli dillerine kelepçe koymanın zamanı çoktan gelmiş ve geçmiştir. Kirli sözler artık özgürlük kabul edilmemesi lazım. Fikir ve düşünce özgürlüğü adı altında şımaran yalınız Siyasi partiler değildir. Ya AKADEMİSYENLER!
    Cevapla
  • trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    amin amin amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı