Skandal Ermeni kararına Gökçek'ten bomba öneri!

Almanya'ya aldığı sözde soykırım kararına tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ses getirecek bir öneri geldi.

Skandal Ermeni kararına Gökçek'ten bomba öneri!
Skandal Ermeni kararına Gökçek'ten bomba öneri!
GİRİŞ 04.06.2016 16:03 GÜNCELLEME 04.06.2016 16:38
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Almanya parlamentosu, sözde “Ermeni Soykırımı” iddialarının kabulünü öngören yasa tasarısı meclis tarafından kabul gördü. Tasarının kabul edilmesi sonrası Türkiye'nin Almanya Büyükelçisi, Hüseyin Avni Karslıoğlu Türkiye'ye geri çağırıldı.

Almanya'ya tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten gündeme bomba gibi düşecek bir öneri geldi.

SUÇ SAYILSIN

Başkan Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ' Türkiye de tek taraflı Ermeni katliamı olduğunu iddia etmek, insanları kine ve düşmanlığa sevk etmek nedeniyle suç sayılsın.'teklifinde bulundu.

'KATLİAMLA YÜZLEŞELİM' DEMİŞLERDİ

Almanya'nın soykırım kararı hakkında Selahattin Demirtaş 'Gecikmiş bir karar' yorumunda bulunurken Figen Yüksekdağ ise 'Katliamla neden yüzleşmeyelim' demişti.

KABUL EDİLİRSE YARGILANACAKLAR

Gökçek'in önerisi kabul edilip, yasalaşırsa Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş yargılanacaklar.

 

YORUMLAR 88
  • Rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir öneri Sn. Gökçek e , bu konuları dile getirdiği için tşk. bizim ülkemizde dahi kolaylıkla konuşulan bu konu dış ülkelerde neden konuşulmasın
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Basbakanlik M.GOKCEK e yakisiyor
    Cevapla
  • oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    soykirim filan hikaye bunlarin derdi yenide uyanan , turk islam hareketinin tum dunyada bir isik olmaya basladigini gurduler buna karsi turkiyeyi sikistirmak istiyorlar. isiy yayilmaya devam edecek.
    Cevapla
  • erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan bir şeyle bir milleti cezalandırmak isteyenler cezalarını bulsunlar. Ayrıca terör suçu türkiyenin birliğini ve dirliğini insan hayatını hiçe saydırmak için fiili katliam yapılıyor, kamu düzenini bozuyor ülkemiz için terörle öldürenleriçin ölüm cezası getirilsin.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    gökçek doğru söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'