Deniz Baykal: Üslubu değiştirin!

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal CHP Küçükkuyu Belde Teşkilatı'nda partililere seslendi!

Deniz Baykal: Üslubu değiştirin!
Deniz Baykal: Üslubu değiştirin!
GİRİŞ 05.06.2016 22:03 GÜNCELLEME 05.06.2016 22:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Muhalefetin yeniden şekillenmesine ihtiyaç var. Üslubumuzla, söylememizle, politikamızla, toplumun önüne koyacağımız hedeflerle, her şeyi yeniden şekillendirmemiz lazım" dedi.

Bir düğüne katılmak için Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'ne gelen Deniz Baykal, ilk olarak Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan'ı makamında ziyaret etti, belde hakkında bilgi aldı.

Ardından CHP Küçükkuyu Belde Teşkilatı'na geçen Baykal, burada partililerle bir araya geldi.

Partililere seslenen Baykal, şöyle konuştu:

"Muhalefetin yeniden şekillenmesine ihtiyaç var. Üslubumuzla, söylememizle, politikamızla, toplumun önüne koyacağımız hedeflerle, her şeyi yeniden şekillendirmemiz lazım.

Muhalefetin ne yazık ki Türkiye'nin şekillenmesini, ciddi bir katkı yapması, bir süreden beri engellendi.

Söyleme kastı düşünceye katkı dahil olmak üzere Türkiye'de her alanda yeni düşünceye, yeni söylemeye ihtiyaç var. Yeni politikaya ihtiyaç var. Muhalefet olarak bu konuda katkı yapabildiğimizi söyleyemem.

O katkıyı yapmamız lazım. Yapmamız için de muhalefet olarak kendimizi yeniden gözden geçirmemiz lazım. Yeniden şekillendirmemiz lazım. Bakın, Haziran seçiminde, seçmen 14 yıllık yaşadıkları karşısında umut verici bir tavır sergiledi.

Küçük, mütevazı, tam arzu ettiğimiz gibi değil. Yeterli değil ama birilerine önemli mesaj verdi. 'Yetti artık' dedi. 14 yıllık bir yönetime bir anlamda 'dur' dedi ve parlamentoyu muhalefetin çoğunlukta olduğu bir yapıya yönlendirdi."

YORUMLAR 6
  • Garip 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi şekle girerseniz girin sizin ne olduğunuzu artık herkes biliyor beyhude çaba...
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ayarlarına gelin oy alın.
    Cevapla
  • qwerty 7 yıl önce Şikayet Et
    adam hala haziran seçimlerine takılmış
    Cevapla
  • Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz sizin doğru üsluplu, müslüman düşmanlığı dolu ve projeSİZ günlerinizi de biliyoruz. Sayın Baykal senin kafan biraz çalışır. Çık partiden kurtar kendini.
    Cevapla
  • kuvva-i mıllıye 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlış muhalefet yaptıklarından dolayı tek başına ıktıdar olamıyorlar.:).Vatandaş olarak benım bıldıgım muhalefet köstek degıl destek çıkmalı ıktıdara.Ama şu ankı muhalefete bakacak olursak ellerinden gelse bır kaşık suda boğacaklar(kın,nefret,aşagılama,hor görme vs...)Vatandaş bu yapılanları görüyor,analız ediyor merek etmeyın,teknolojı gelıştı,vatandaşı eskıden olduğu gıbı kandıramazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!