Liderler peş peşe İzmir’de

İzmir, üç gün boyunca ardı ardına Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

Liderler peş peşe İzmir’de
Liderler peş peşe İzmir’de
GİRİŞ 14.06.2016 11:53 GÜNCELLEME 14.06.2016 11:53

İzmir, üç gün boyunca ardı ardına Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

İftar buluşmaları kapsamında İzmir’e gelecek olan ilk isim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olacak. CHP Lideri 16 Haziran Perşembe günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine verilecek iftar yemeğine katılacak, geceyi de İzmir’de geçirecek.

GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Kılıçdaroğlu’nun hemen ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli de 17 Haziran’da kente gelerek Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. Bahçeli iftar programı sonrası teşkilatla bir araya gelecek. Toplantıya İl Başkanı Necat Karataş ve il yöneticilerinin yanı sıra, ilçe teşkilatları, partililer, yerel yöneticiler ve genel merkez delegeleriyle partili kanaat önderleri de katılacak.

ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELECEK

İzmir son olarak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı misafir edecek. Kente 18 Haziran akşam saatlerinde geleceği öğrenilen Başbakan Yıldırım, İzmir Valiliği tarafından Kaya Termal Otel’de düzenlenecek iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya gelecek. Başbakan Yıldırım’ın geceyi kente geçireceği ve pazar günü de program akışında bir değişiklik olmazsa İzmir’de bir vatandaşın evine giderek orucunu açacağı öğrenildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek