Abdullah Gül: Kararı telin ediyorum

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mursi’ye “ajanlık” suçundan müebbet hapis cezası verilmesi kararını telin ettiğini açıkladı.

Abdullah Gül: Kararı telin ediyorum
Abdullah Gül: Kararı telin ediyorum
GİRİŞ 20.06.2016 18:32 GÜNCELLEME 20.06.2016 18:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır’da askeri darbeyle indirilen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye “ajanlık” suçundan müebbet hapis cezası verilmesi kararını telin ettiğini açıkladı.

Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak üç dilde karara tepki gösteren Gül, “Cumhurbaşkanı Mursi’ye başka bir ülkeye ajanlık yapmak gibi inandırıcılığı olmayan bir suçlamayla verilen müebbet hapis cezasını kaygıyla karşılıyorum. Ne Mısır’a ne de bölgenin huzur ve istikrarına bir katkı sağlamayacağı açık olan bu kararı telin ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • ismail serin 7 yıl önce Şikayet Et
    Asil acan sisi ve avaneleridir cunki baskalarinin emriylen darbe yaparak insanlari katleti bir katil surusudur elbet bir gun adalet teceli edr mazlumlarin ahi yerde kalmaz.
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    İlahi adalet tecelli edecektir inşallah sisi kafiri başta olmak üzere avaneleri bir gün piramitlerde firavunlara komşu olacaktır inşallah Allah ın bir hesabı vardır elbet
    Cevapla
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mursi kardeşim. Rabbim senin bu ağır sınavını hafifletsin ve Eyyup gibi mutlu bir akıbet versin. Canım benim. Selam sana.
    Cevapla
  • HALİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Mhp ve Chp den TIK YOK..
    Cevapla
  • rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman olduki simdi olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı