Sosyalist Enternasyonal terör örgütü YPG'yi tanıdı

Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısında terör örgütü YGP'ye destek verildi.

Sosyalist Enternasyonal terör örgütü YPG'yi tanıdı
Sosyalist Enternasyonal terör örgütü YPG'yi tanıdı
GİRİŞ 07.07.2016 08:31 GÜNCELLEME 07.07.2016 08:41
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısı, terörle mücadele konusunda tam bir ikiyüzlülüğe sahne oldu. CHP ve HDP’nin üye olduğu Enternasyonal’ın başkan yardımcılığını ise eski CHP’li Umut Oran yapıyor. 

CHP YPG'Yİ TANIDI

Konsey'de Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı için bir deklarasyon yayınlandı. Ancak Konsey, aynı anda ‘Kürt Bölgesi Deklarasyonu yayınladı.  Deklarasyonda Türkiye’nin terör örgütü olarak gördüğü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD ve onun silahlı kanadı YPG’ye destek verildi. YPG'nin DAEŞ’e mücadelesi övülürken "Bu mücadeleyi resmi olarak tanımaktayız" denildi. 

SALiH MÜSLİM DE OTURUMLARA KATILDI

Terör örgütü PYD’nin lideri Salih Müslim’in de katıldığı toplantıda ayrıca, IBKY'nin planladığı bağımsızlık referandumuna atıf yapılarak, Kürtlerin kendi kaderini belirleme hakkının olduğuna vurgu yapılarak, bağımsız Kürt devleti için yeşil ışık yakıldı.

Akşam

YORUMLAR 42
  • Şems 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani, herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Bir milletin kendi kaderini tayin etme hakkından daha doğal ne olabilir?
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    Artik CHP oldu Cunhuriyet Hainler Partisi. ne diyelim artik, yeni CHP demekten baska.
    Cevapla
  • Oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk nin hdpkk dan hic farki kalmadi, tam bir terörist partisi haline geldi, Atatürk yasaydi bunlarin yüzüne tükürürdü.
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu embesillerin en iyi yaptığı ucube işlere destek olmaktan ibarettir.Yeterki türkiye ilerlemesin ilerlemesin ona köstek olmakta hünerlidirler bazı kafaları tutukluk yapsada görünüm bu.
    Cevapla
  • doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk yaşasaydı bu cehape lileri vatana ihanetten asardı. Doğu da bir çok okulun Atatürk büssü söküldü, kırıldı ,hiç kınadılarmı,gündeme getirdiler mi,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar