Bozdağ: Obama darbeyi Gülen'in yaptığını biliyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kanal 7 ekranlarında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

GİRİŞ 24.07.2016 10:11 GÜNCELLEME 24.07.2016 11:41
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Başkent Kulisi programında Kanal 7  Ankara temsilcisi Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı. Bozdağ, ABD başkanı Obama'nın darbeyi Gülen'in yaptığını biliyor" dedi.

OBAMA DA CIA DA GÜLEN'İN YAPTIĞINI BİLİYOR

Adalet Bakanı Bozdağ: "Amerika Birleşik Devletleri'nin de, bu darbeyi Fetullah Gülen'in yaptığını, Sayın Obama kendi adını nasıl biliyorsa o kadar bildiğinden eminim. Amerikan istihbaratının bildiğinden eminim. Amerika Dışişleri Bakanı'nın bildiğinden eminim. Yani şu saatten sonra bunda bir tereddütleri olmadığından çok netim, çok eminim."

YARGIDA DA TEMİZLENECEK

Adalet Bakanı Bozdağ sözlerini şöyle sürdürdü

"(FETÖ'nün darbe girişimi) Yargı ve sivil diğer bürokrasi içindeki ayakların bu darbe ile bir şekilde ilgisi olduğuna eminim. Ben yargıda olanların Yargıtay, Danıştay ve yüksek yargıda olanların, yargının içerisinde belli bir düzeyde olanların, bu darbe teşebbüsünün Cuma günü gerçekleştirileceğini, adımı nasıl biliyorsam, öyle bildiklerine eminim."

YORUMLAR 32
  • Sülo 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bizden başka Dostumuz yok....Kürdü-Türkü-Lazı Çerkeziyle..........O-KA-DAAARRRR...
    Cevapla
  • no comment 7 yıl önce Şikayet Et
    bakanda biliyor tabi ki bu darbeyi ABD (CİA),AB,İngiltere ve İsrail tarafından planlanıp taşeron olarakda FETÖ'nün teröristlerinin kullanıldığını .Ancak diplomatik nezaket gereği (adam bize darbe yaptığı halde) direkt olarak söyleyemiyor.Aslında bu diplomasi denilen şey ikiyüzlülük.ABD,AB,İngiltere,İsrail her türlü dolabı çeviriyor ,ondan sonra kınama mesajı yayınlıyor.
    Cevapla
  • zabit 7 yıl önce Şikayet Et
    İncirliği kapatın abd orta doğuda boğulsun biz ona değil o bize muhtaç neden daha açık kapı bırakan biz olalım
    Cevapla
  • mero 7 yıl önce Şikayet Et
    bakanda biliyor onların yaptırdığını.. ama hakliyken haksız durumamı düşelim !? herşeyin bir vakti zamanı var devletimizin planları var belliki..beklicez ve görücez inşaallah..
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım ARTIK BİRİLERİNİ SUÇLAMAYIN yeter artık bize ABD VE CIA YAPTIĞINI SÖYLEYİN KORKMAYIN VE zaman geçirmeden İDAMLARA BAŞLAYIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti