Kurtulmuş: Riskli gördüğümüz dört beş alan var

Darbe girişimiyle ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Riskli gördüğümüz dört beş alan var.'' dedi.

GİRİŞ 24.07.2016 22:07 GÜNCELLEME 25.07.2016 10:56
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Numan Kurtulmuş, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Askeri darbe girişimiyle ilgili konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Riskli gördüğümüz dört beş alan var. Bunları çok açık vatandaşlarımızla paylaşmamız lazım" dedi. Kurtulmuş, "Topyekun bir kalkışmayla devleti bütün kurumlarıyla ele geçirip yeni bir darbe zemini hazırlama ihtimalleri çok zayıf görünüyor ama birtakım kontrol edilemeyen unsurlarla suikast teşebbüsleri yapabilirler." diye konuştu..

RİSKLİ GÖRDÜĞÜMÜZ 4-5 ALAN VAR!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Risk devam ediyorsa hangi mahiyette devam ediyor?" sorusu üzerine şu değerlendirmeyi yaptı: "Riskli gördüğümüz dört beş alan var. Bunları çok açık vatandaşlarımızla paylaşmamız lazım. Bir kere bu adamlar, ‘Tamam yenildik, kenarı çekilelim’ demeyecekler. Bu maşayı kullanan unsurlar da ‘Tamam siz bittiniz, sizi tarihin çöp tenekesine atıyoruz’ demeyecekler. Bu grubun üzerinden istifade edilebilecek her türlü istifadeyi elde etmek için çaba sarf edeceklerinde hiç kuşku yok. Bunlar da vazgeçmeyecek. Zaten ölümüne, delicesine bir darbe teşebbüsünde bulundular. Ne olabilir? Topyekun bir kalkışmayla devleti bütün kurumlarıyla ele geçirip yeni bir darbe zemini hazırlama ihtimalleri çok zayıf görünüyor ama birtakım kontrol edilemeyen unsurlarla suikast teşebbüsleri yapabilirler. Şu anda meydanlar bir bütün halinde. Ben özellikle CHP’nin mitinginin bunun için, bütün Türkiye için çok cesaret verici bir miting olacağına inanıyorum, öyle olmasını ümit ediyorum. Meydanlarda CHP’lisi, MHP’lisi, AK Parti’lisi, herkes bir arada." dedi.

YORUMLAR 31
  • KÜRŞAT 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlarımız halen parti karalama peşinde. Arkadaşlar bırakalım bu işleri artık. Uğraşacağımız PKK, DEAŞ, FETÖ var. Artık birlik olma zamanı gelmiştir. Türk Milleti olarak biz dünyaya gücümüzü gösterdik. Yabancılar anlam bile veremiyor Türk halkının yaptığına. Şehitler arasında tüm partilerin mensubu var. El ele verelim birlik olalım düşman çatlatalım. Tek isteğim bu.
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    halk silahlanırsa bunlar altına pisler.ruhsatlı tüfek tabanca edinme hakkı verilsin pratik yoldan .ohal sonrası geri iade edilir.yivli tüfek olsa mühimmat olsa tankı durdurmak daha kolay olur.
    Cevapla
  • haayti 7 yıl önce Şikayet Et
    ya hu numan efendi uzun demogojiye donmus yaziniz. desene kisaca bunlarin oldugu 4 veya 5 alan var risk halen var .mucadelmiz milletle el ele devam edecek. millet bir oldumu parti ismi soyelemek tuhaf olur.
    Cevapla
  • savas 7 yıl önce Şikayet Et
    kariyerlerini yakma pahasına kilit adamları serbest bırakan hakimler var. bir anda bitecek şey değil.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ricalinden ricamız bu FETÖ cüleri tamamen devlet kurumlarından temizleyin.Bu açığa alınanlar, göz altına alınanlar, tutuklananlar bence daha bir kısmı bunların çok uyuyan hücreleri var onlarda tespit edilmeli ve temizlenmeli.devlet kurumu dışında olan daha binlerce FETÖ mensubu var bunlar tespit edilip asla devlet kurumlarında yer verilmemeli.Bu örgüt üyelerinin çok sinsi bir yapısı var.çok dikkat edilmesi lazım.vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cüneyt Özdemir'den Kurum-İmamoğlu kıyaslaması
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu