BBP il başkanı FETÖ'den tutuklandı

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturmasında BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe tutuklandı.

BBP il başkanı FETÖ'den tutuklandı
BBP il başkanı FETÖ'den tutuklandı
GİRİŞ 02.08.2016 17:38 GÜNCELLEME 03.08.2016 09:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe de gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gökçe, tutuklandı.

GÖKÇE TUTUKLANDI

Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Aydın'da geçen cumartesi günü, BBP Aydın İl Başkanı Ertan Gökçe de gözaltına alındı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Gökçe, emniyetteki sorgulama ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün akşam adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Gökçe'yi tutukladı.

GRUP SESSİZCE DAĞILDI

BBP Aydın İl Başkanlığı görevini yürüten Ertan Gökçe, ayrıca, OHAL kapsamında faaliyetine son verilen Nazilli Nazar Gazetesi'nin çalışanıydı. Gökçe'nin adliyeye getirildiğini öğrenen 15-20 kişilik BBP'li grup ise polisin uyarısı üzerine sessizce dağıldı.

Öte yandan yine OHAL kapsamında kapatılan Bakış Gazetesi'nin Nazilli Muhabiri Ali Soydemir de polis tarafından gözaltına alındı. Soydemir, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

YORUMLAR 13
  • ertan gökçe 4 yıl önce Şikayet Et
    ben soruşturmanın 3.yılında beraat ettim haberdeki kişiyim.herkesin korkup sindiği bir dönemde vicdanlı yorum yapanlara çok teşekkür ederim.Hayatım boyunca Muhsin Yazıcıoğlu'ndan başka hiçbir liderin ve hocanın arkasından gitmedim.Bilmeden hayasızlık edenleri Allah'a havale ettiğim gibi cezalandırılmaları için mahmemeye başvurduğumu ve sürecin başladığını bildiririm.
    Cevapla
  • metinadem 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların başkanıda fetöcü ilçe başkanından evvel ona baksınlar.
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    destici nerelerde. ben o adamı affetmem.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin başkanın şehit edilmesinde desticinin rolü nedir mutlaka araştırılmalı
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    desticide paralelcidir bir numaralıdır meral akşenerde paralelcidir devlet acilen sıyaset el atmalıdır muhsin başkan sag olsaydı desticiyi silivri cezaevine kadar kovalar hapise sokardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!