Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na bir davet daha!

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak Yenikapı mitingine tekrar davet etti.

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na bir davet daha!
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na bir davet daha!
GİRİŞ 04.08.2016 14:57 GÜNCELLEME 04.08.2016 15:07
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu'nu telefonla arayarak, pazar günü Yenikapı'da gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde kendisini de görmek istediklerini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi sizi de aramızda görmek ve davetimizi yenilemek istiyoruz" dedi.

MEKTUBUNUZU DEĞERLENDİRECEĞİZ

Başbakan Yıldırım'ın ayrıca Kılıçdaroğlu'nun kendisine hitaben yazdığı mektubu aldığını belirterek, "Mektubunuzu ve önerilerinizi gerekli titizlikle inceleyecek ve değerlendireceğiz" dediği öğrenildi. 

YORUMLAR 15
  • bertan urfa 7 yıl önce Şikayet Et
    bilgisayar bozuk oldu için yazamadım.ülke bıçak sırtında yürüyor .zaman siyaset yapma zamanı değil .dünya gözünü dikmiş acaba ne zaman iç savaşı çıkaracaklar diye türkiyeyi izliyor .ingiltere ben dilersem 50 bin vatandaşım için askeri müdahale bahanesiyle üstü kapalı işgale hazırım diyor. abd her hafta birini göndererek bak ensendeyim ben, en küçük bir boşlukta anında askerimle türkiyedeyim mesajını veriyor.
    Cevapla
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şunu Allah aşkına.Poh pohlanınca kendini Adam sanıyor.Gelmesin zorla gelecek sonrada prim toplayacak.Herkes öğrendi ne olduğunu bırakın öyle kalsın.Bi naneye yaramaz hayırsız vefasız karektersiz biri işte okadar!!!
    Cevapla
  • alia 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam mitinge katılmıyorsa,bir hainlik olabilir...aman dikkat güvenlik güçlerimiz çok dikkatli olmalı..
    Cevapla
  • kemal kılıçlı 7 yıl önce Şikayet Et
    çok zorlamayın adı geçeni. gelmezse gelmesin. kendini bir şey zannediyor. darbe başarılı olsa göbek atardı. geldiği yeri fetöye borçlu.
    Cevapla
  • dadaşş 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şunların peşi ilk günden itibaren zaten tek yürek falan dediniz ne tek yüreği bir tane bile chp li sokağa çıkmadı çıkmasında zaten....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı