Şahin: Bir tiyatroydu, bizde saf saf alkışladık!

Mehmet Ali Şahin, "Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, bir tiyatroydu. Biz de yıllardır saf saf inandık, alkışladık" dedi.

Şahin: Bir tiyatroydu, bizde saf saf alkışladık!
Şahin: Bir tiyatroydu, bizde saf saf alkışladık!
GİRİŞ 05.08.2016 17:04 GÜNCELLEME 05.08.2016 17:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

15 Temmuz’da darbe girişiminin 21'inci gününde Sinoplular 'demokrasi nöbetinde’ yine meydana doldurdu. Sinop Valiliği önündeki kalabalığa hitap eden Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, darbe girişimi başarılı olsaydı, TBMM'nin, siyasi partilerin kapatılmış olacağını ve Türkiye'nin 30 yıl geriye gideceğini söyledi. Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ve maalesef Türkiye bir iç savaşla karşı karşıya kalacaktı ki istedikleri şey de buydu. Türkiye’yi bir Suriye bir Irak haline getireceklerdi. Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Yurt içindeki, yurtdışındaki oyunlar birer tiyatroydu ama aziz milletimiz, bu tiyatronun perdesini indirdi. Işıklarını söndürdü ve bu tiyatro şimdi kapandı. Ve artık Türkiye’de bu tiyatroyu oynatamayacaklar. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık. Bu nedenle bizim tarihimizde bize çok ihanet edenler oldu ama böylesine şerefsizce bir ihanetle ilk defa karşılaşıyoruz."
 

YORUMLAR 5
  • mebru 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz alkışlamışsınız! çoğunluk millet biliyordu. Beşer şaşar, onun için demokrasi, çok seslilik, meşveret, saygısızlık yapmadan tenkit-ikaz iyidir.
    Cevapla
  • uur 7 yıl önce Şikayet Et
    işi ehline değilde kendi adamına verirsen böyle ortada kalırsın. Acı ama gerçek devleti zayıflatan en büyük sebeplerden biri yine sizsiniz. Devlet adamlığı duygusal olmakla,ideolojik düşünmekle olmaz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    basiretin yoksa ben diyeyim o günler bu olimpiyatlar yapılınca islama ve vatana ihaneti anlamş ve itiraz ediyordum günaydın şahin bey
    Cevapla
  • Sebahattin Uçan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakan,o bahsettiğiniz olimpiyat denen sirk gösterilerinin eğitim - öğretim değerini orta okulda çalışan bir Türkçe öğretmenine sorsaydınız işin mahiyetini size anlatırdı . Fakat aşk(!) sizi mest etmişti ne yazık ki kimseyi görecek, duyacak durumda değildiniz.
    Cevapla
  • Suha Yerlibaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş, milletvekili olmak, meclis başkanı olmak yeterli değilmiş. Basiret sahibi olmayınca böyle duruma düşersin. Erbakan hocandan hiç mi ders almadın?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi