TBMM 1 Ekim'de tatile giriyor

TBMM gerekli maddeleri görüştükten sonra 1 Ekim'e kadar tatile girme kararı aldı.

TBMM 1 Ekim'de tatile giriyor
TBMM 1 Ekim'de tatile giriyor
GİRİŞ 19.08.2016 16:39 GÜNCELLEME 19.08.2016 17:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 TBMM Genel Kurulunda AK Parti'nin kabul edilen grup önerisiyle Varlık Fonu kurulması ve İsrail ile ilişkilerin normalleşmesine dair anlaşma tasarılarıyla OHAL kapsamında çıkarılan 667 sayılı KHK gündemin ön sıralarına alındı.

AK Parti, Danışma Kurulu bugün toplanamadığı için Genel Kurulun çalışma programını grup önerisi olarak Genel Kurul'a taşıdı.

Buna göre, Türkiye Varlık Fonu Kurulması ile Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Türkiye Cumhuriyeti ile İsrail Devleti Arasında Tazminata İlişkin Usul Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı, 667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gündemin ön sıralarına alındı.

Ayrıca Türkiye ile Japonya Arasında Türkiye'de Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin Kurulmasına Dair Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğu Hakkında Kanun Tasarısı ile Türkiye ve Venezuela Arasında Enerji Alanında İşbirliği ile İlgili Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı da gündemin üst sıralarına taşındı.

Genel Kurulda söz konusu tasarı ve tekliflerle 667 sayılı KHK'nın yanı sıra Yatırımların Proje Bazında Desteklenmesi, İki İl Merkezinin Değiştirilmesi ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişikilik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmeleri de tamamlanacak.

AK Parti Grup önerisine göre TBMM Genel Kurulu, 23 Ağustos-1 Ekim tarihleri arasında tatilde olacak.

Grup önerisinin kabul edilmesinin ardından Türkiye Varlık Fonu kurulmasına ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine geçildi.

YORUMLAR 1
  • A.S. 7 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir zamanda tatil mi olur su uyur dusman uyumaz uyanık olmak her an teyakkuzda olmak lazım dort yanimizi ihanet cemberi sarmış vaziyette
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı