Başbakanlık'tan flaş Cerablus açıklaması

Başbakanlık, harekat sırasında sivillerin vurulduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Başbakanlık'tan flaş Cerablus açıklaması
Başbakanlık'tan flaş Cerablus açıklaması
GİRİŞ 28.08.2016 20:29 GÜNCELLEME 29.08.2016 10:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Koordinasyon Merkezince, "Fırat Kalkanı" harekatı kapsamında, Cerablus bölgesinde 10, Rai bölgesinde ise 3 köyün terörist unsurlardan temizlendiği, köylerin ÖSO kontrolüne geçtiği bildirildi.

İDDİALAR YALANLANDI

Açıklamada harekat sırasında sivillerin vurulduğuna veya hedef alındığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığı, bölgedeki sivillerin zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterildiği kaydedildi.

YORUMLAR 30
  • abuzittin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu işlerde kara propaganda önemlidir. peçesini çıkartan kadın fotoğraflarıyla batının desteğini alan pyd benzeri psikolojik harp işleri yapılmalı ve batıyı ÖSO ya hayran bırakacak fotoğraflar servis edilmeli. yoksa cihadçıların ilerleyişi gibi yansıtılır ve malesef Türk Ordusunun itibarı zedelenir. Orada kalıcı olmak isteniyorsa bu işin psikolojik ve sosyal ayağını da ihmal etmeyerek batıyı rahatlatacak medyatik pozlar verilmeli.
    Cevapla
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    düşmanlar uyduruyor böyle söylentileri savaş bu elbette tek tük vakalar olabilir ABD ye bak resmen sivil hedefleri vuruyor ona niye sesiniz çıkmıyor hainler
    Cevapla
  • KESKIN 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne yalan uydursada vurmaya devam iftiracılar çok ve bu iftirayıda pkk lılar ve yandaşları çıkarmışlardır temizliğe devam Allah Türkiye'nin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    kürtlere, kürt milislere karşı savaşıyormuşuz, terorist diye bir laf yok. kızılayın yardımından hala haberleri yok. clintonun davasını kim ortaya çıkarmış? kendilerinie ediyorlar. koymuşlar işid in ismini aşırı islamcı islam ülkesi ama fetö yü tanımıyorlar sadık kalmak biraz zor, medeniyet kapılarının önünde ölenler variken, islama karşı bu algıyı üretirken. entegrasiyon geriler döner diye korkan yok. Allah sonumuzu hayretsin
    Cevapla
  • muhsin 7 yıl önce Şikayet Et
    vurulacak o kadar hain varken sivillere sıramı gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi