Hayatını kaybeden Ahmet Arif Denizolgun kimdir? Aslen nerelidir?

08 Eylül perşembe günü itibariyle hayatını kaybeden Arif Ahmet Denizolgun kimdir? Arif Ahmet Denizolgun aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Arif Ahmet Denizolgun'nun biyografisi

Hayatını kaybeden Ahmet Arif Denizolgun kimdir? Aslen nerelidir?
Hayatını kaybeden Ahmet Arif Denizolgun kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 24.09.2016 11:14 GÜNCELLEME 24.09.2016 11:42
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

ARİF AHMET DENİZOĞLU KİMDİR?

1955 yılında dünyaya gelen Ahmet Arif Denizolgun doğma büyüme İstanbulludur.) Türk mimar ve siyasetçi olan Denizolgun 08 Eylül perşembe günü itibariyle hayatını kaybetmiştir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümünü bitiren Ahmet Arif Denizolgun daha sonra çeşitli çalışmalar yürütmüştür. Ayrıca Columbia University Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümün okumuştur

Süleyman Efendi Grubunun lideri Alihan Kuriş kimdir? Tıkla öğren

4 Ağustos 1998 - 11 Ocak 1999 tarihleri arasında 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştıma Bakanlığı görevini yapan Ahmet Arif Denizolgun, bulunduğu dönem içinde çok dikkat çekici projelere imza atmıştır.

arif-denizolgunNATO (North Atlantic Treaty Organization) Komisyon Başkanlığı ile Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerini de başarılı bir şekilde yürüten Denizolgun, 17 Haziran 2000 yılında hayatını kaybeden Kemal Kacar'dan sonra Süleymanlılar cemaatine önderlik etmiştir.

Kur'an-ı Kerim hizmetleri götürülmesi konusunda hayatı boyunca büyük çabalar sarfeden Ahmet Arif Denizolgun 8 Eylül 2016 tarihinde saat 03.00 sularında beyin kanaması geçirmiş ve acilen Beykoz'da bir hastaneye götürülmüştür. Burada yapılan müdahalelere rağmen 04:00 sularında hayatını kaybetmiştir.

Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arif Denizolgun'un cenazesinin bugün Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

YORUMLAR 47
  • ecdad 7 yıl önce Şikayet Et
    birileri ayetlerden begendiklerini alip SEYHULSILAMLIK yapmaya merakli herhalde .. yorumculardan cok tefsir hocalari var aramizda galiba ..... elbette tek sefaatci ALLAHdir .. lakin ALLAHda izin verdigi kisilerde sefaatci olma izni vardir ... ALLAH affeder affetmez o baska ... ama Peygamberler yok sayanlar belli zaten .. 20:109 - O gün, Rahmân'ın kendisine izin verdiği ve sözünden hoşnud olduğu kimselerden başkasının şefaatı fayda vermez.
    Cevapla
  • Birdost 7 yıl önce Şikayet Et
    (O gün) rahmânın katında söz ve izin alandan başkasının şefaat hakkı olmayacaktır. (Maide Suresi 87. Ayet)
    Cevapla
  • Birdost 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimin izinli olduğunu Allah bilir biz sadece ümit edebiliriz. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    şefaat yoktur diyenlere cevap vahhabı görüşü vahhabıler böyle söylüyor allahu Teala Peygamber'lere ve şehitlere ve hafızlara şefaat yetkisi vermiştir. bunları öğrende yorum öyle yap şefaat vardır.
    Cevapla
  • a.z.a 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbim hususi şefeatlerin nail eylesin..
    Cevapla
  • ecdad 7 yıl önce Şikayet Et
    atakan ... nail eylesin ... demek kesin sefaat etti manasinami geliyor ? türkcen bu kadarmi ? senin düsüncene göre kimse hakkinda ALLAH RAHMET eylesin demeyelim .. ALLAH bizleri sefaatine nail eylesin demeyelim .. nasil olsa CENNET sadece peygamberlere garanti birde hayatta iken cennetle müjdelenen bir kac sahabe...ölünün arkasinda DUA etmeyipe KÜFÜRmü edelim ? insallah mekanin cennet olsun demeyelimde cennet garanti degil ama cehemmenin garantimi diyelim ? nedir senin bu cümleden anladin türkce hocam ?
    Cevapla
  • atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ne ara cenneti garantiledi de şefaat hakki verildi . sizde istiyorsunuz. adam önce kendini bir kurtarsin. şefaat allah katindadir. nebi siddik şehid ve salihlerden mevla dilediğine şefaat verecektir . siz garanti şefaati nerden aldiniz ? onu anlamadim.
    Cevapla
  • Samses 7 yıl önce Şikayet Et
    Şefaat Allah'ındır beyler Aracı yok Öncelikle Ahmet Arif hocaya allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • FATİH 7 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimiz başta olmak üzere peygamberimizin varisleri şehitler hafızlar tabi unutmamak şartıyla hepsi allahın izniyle şefaat edecekler sen ne hakla aracı yok diyosun CAHİL CÜHELA HERİF HADDİNİ BİL YOKSA MANEN BİLDİRİRLER.
    Cevapla
  • Birdost 7 yıl önce Şikayet Et
    (O gün) rahmânın katında söz ve izin alandan başkasının şefaat hakkı olmayacaktır. (Maide Suresi 87. Ayet)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak