AK Partili Eker'den açıklama: Vahşice, haince...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker aile mezarlığında bulunan 640 kilo patlayıcıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 10.09.2016 17:10 GÜNCELLEME 10.09.2016 17:12
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in annesi ve ağabeyinin yattığı aile mezarlığında, 640 kiloluk el yapımı patlayıcı bulundu.

Eker yaptığı basın toplantısından şu sözleri söyledi:

Gideceğim yeri ilgili makamlar önceden biliyordu. Açık bir ziyaretti. Arife günü gidiyoruz. Daha sonra da Diyarbakır'da bayramlaşma yaparım. Hep öyle yaptım. Bu bayramda da öyle yapacağım. Aile mezarlığımızdaki patlayıcılar terör örgütü tarafından yapılan vahşi bir teşebbüs. Amacı belli ki büyük bir ses getirecek hain bir eylem... Yola döşemişler, muhtemel bir yardımı engellemeyi de planlayarak yerleştirilmiş. Bu resmen vahişe, canice planlanmış terörist bir eylemdi"

YORUMLAR 22
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    belediyelere kayyum atamada geç kalındı tamamen pkk ya çalışyorlar
    Cevapla
  • gül yücel 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristlere tarım desteği verirseniz olacağı budur
    Cevapla
  • haberci 7 yıl önce Şikayet Et
    Eker'e büyük geçmiş olsun.Yahu arkadaş bu hainler bu patlayıcıları hayalet şeklinde yani görünmeden mi yerleştiriyorlarki bu hainleri bu kabloları döşerken,bu tüpleri toprağı kazıp yerleştirirken hiçmi gören ihbar eden yok.
    Cevapla
  • İsmail Öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah teröristlerin ve destekçileri nin cezasını versin inşallah. Rabbim ülkemizi her türlü bela ve musibet ten korusun.
    Cevapla
  • Zahid 7 yıl önce Şikayet Et
    Nr alçak insanlar.Bayramda bile rahat durmuyorlar.Kabir ziyaretinde dahi can almaya çalışıyorlar.Bunlar inançsız.Bunlara insan demek insanlığa küfür olur.Hayvan dersen hayvanlara haksızlık olur.Allah bunları ve destekçilerinin cezasını versin.İnşallah bizlere de bunların dünyada çekecekleri azabı görmek nasip olur.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler