Gökçek: 'Atamın adı olacak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da yeni kurulacak mahallenin adının 'Yavuz Sultan Selim' olacağını açıkladı.

Gökçek: 'Atamın adı olacak'
Gökçek: 'Atamın adı olacak'
GİRİŞ 18.09.2016 22:03 GÜNCELLEME 18.09.2016 23:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış


İstanbul, Küçükçekmece'deki Garip Dede Kültür ve Cemevi Derneği tarafından 'Sözümüz Kutsaldır' adı verilen Sonbahar Resitali düzenlendi. Etkinlik nedeniyle polis ekipleri bölgede önlem alırken, gelenler de aramadan geçirildi. Cemevindeki etkinliğe,
CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de katıldı. CHP'li Eren Erdem, burada yaptığı açıklamada skandal ifadeler kullandı.

CHP'li Milletvekili Eren Erdem, İstanbul'un 3'ncü Köprüsü'ne de adı verilen Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim'e hadsiz ifadelerle hakaret etti. Yavuz Sultan Selim'e dil uzatarak 'kanlı, zalim' diyen CHP'li Erdem, "Köprünün adını 'Pir Sultan Abdal Köprüsü' yapana kadar siyaseti bırakmayacağım" dedi.

Başkan Gökçek düğmeye bastı

CHP'li Erdem'in skandal açıklamasına tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek düğmeye bastı. Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Gökçek, " Yavuz Sultan Selim benim atamdır. Ankara'da yeni kurulacak mahallenin adını Yavuz Sultan Selim Mahallesi koyacağız" dedi.

YORUMLAR 30
  • Merkez 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Melih başkan
    Cevapla
  • Güneş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulu önderimizin ismi çok yakışacak.
    Cevapla
  • Güneş 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal.
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Kıyamete kadar Milletvekili olsan yine de bu Millet chp yi iktidar yapmaz sende köprünün adını değiştiremezsin.
    Cevapla
  • alivelideli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaa. Şimdi bu eren gibi zihniyettekiler bu mahallede oturmazlar, bu köprüyü kullanmazlar, metronun ismini Yavuz Sultan Selim koyarsan onada binmezler. Çook üzüldüm Çoooook. :))
    Cevapla
  • Karakaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Yüzsüzdür Utanmadan Kullanırlar, Boğazdan Kayıklamı Geçecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek