Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: İstediğin ruha gir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu''nun Yenikapı ruhundan uzaklaşmasıyla ilgili 'Kim hangi ruha girmek istiyorsa girsin' dedi.

GİRİŞ 29.09.2016 14:31 GÜNCELLEME 29.09.2016 14:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli,  Kılıçdaroğlu''nun Yenikapı ruhundan uzaklaşmasıyla ilgili 'Kim hangi ruha girmek istiyorsa girsin. Allah selamet versin' dedi.

YORUMLAR 19
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Sana Reis Bunlardan Ancak Tuz Ruhu Olur
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    syn Bahçeli iyiki MHPnin başında. Akşener geleydi parti olarak chpnin peşine takılacaktı !
    Cevapla
  • Dobradobr 7 yıl önce Şikayet Et
    Lozanada iyi diyen sn. kılıçdaro., bas git artık şu chp den........ kimden yana kiminlesin anlamakta zorluk çekiyorum. Büyük Türkiyenin önünü tıkama. Sevgili Bahceliyede teşekürler. Yaşasın Baş Komutan RTE. ........... Ey Rabb'im merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.
    Cevapla
  • Ahmet gırgır 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlunda ruh yok ki
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın yüzünden artık asla m.h.p. ye oy vermeyeceğim...Allah şahidimdir 70 li yıllardan beri birtek m.h.p ye oy verdim ondan başka partiye asla oy vermedim.. ama yemin ettim bahçeli partinin başından gidinceye kadar oyumu hiç sevmediğim c.h.p. ye vereceğim
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    sende chp gibi hangi zihniyetdeyse sende o sun, unutma seven ähiritte sevdigi ile beraberdir, tovbe et ve hakki takip edenlerle beraber ol
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende Akparti den başka partiye oy vermedim ama Bahçeli nin 15 Temmuz ve sonrasında takındığı tavırdan sonra REİS politikaları karşısında duracak bir Akparti olur ise oy vereceğim Tek parti Tereddütsüz MHP olacaktır.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi doneklerin oyuna ihtiyaç yok tabiki ulkemizin selameti icin herkes AKParti yi desteklemeli MHP dogru yolda ulkemiz iç ve dış hainler tarafindan kuşatılmış siz hangi kafayla yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin sana
    Cevapla
  • Ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye devletiyle dimdik ayakta durduğu için mi ? Cehape darbe olsa en çok sevinecek parti idi. Ama olmayınca ayak uydurmak zorunda kaldı. Şimdi de tekrar fabrika ayarlarında. Vatan millet deyince esip gürleyenlerin, bugün işgal kuvvetleri vatana girse onları çiçeklerle karşılayacak olan bir zihniyete kadar düşmesi (CHP) komik. Oyunu çöpe at daha iyi.
    Cevapla
  • tabi 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde yedik..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!