Cumhurbaşkanı Erdoğan böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yasama yılı için Meclis'e geldi.

GİRİŞ 01.10.2016 14:51 GÜNCELLEME 01.10.2016 15:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TBMM yeni yasama yılı açılışı için Meclis'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu yıl 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kaldırılan Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı yerine polislerden oluşan Meclis Tören Mangası karşıladı.

26'ncı Dönem 2'nci Yasama Yılı açılışının yapıldığı TBMM'de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Meclis'e giriş ve çıkışların yapıldığı Ayrancı, Dikmen ve Çankaya kapılarında özel harekat polislerinin akreplerle önlem aldığı görüldü.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Genel Kurul'dan önce toplantı salonuna gelerek, önce CHP'li milletvekilleriyle sohbet etti. Kahraman, daha sonra AK Partimilletvekilleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'in de aralarında bulunduğu büyükelçiler, yabancı ülke temsilcileri de açılışta bulundu.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'e gelişinde milletvekilleri protokol kapısında kendisini karşıladı. Erdoğan, bekleyenlerle tek tek tokalaştı ve kısa süreli sohbet etti.

YORUMLAR 9
  • Temurhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne fark eder ha asker ha polis ikisindede silah var. Önemli olan MİT in doğru dürüst çalışmasımı sağlamak. Yoksa FTÖ muhafız alayına girecek bir yol bulur.
    Cevapla
  • meclis 7 yıl önce Şikayet Et
    Meclisi ve kamu kurumlarını hep polis korumalı. Askerin görevi ülkeyi düşmana karşı korumaktır. Herkes asli görevini yapsın.
    Cevapla
  • hacı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kemal kılıçdaroğlu,kıskandın mı.
    Cevapla
  • Sena 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim uzun omurler versin BASKOMUTANIM
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    allah yar ve yardimcimiz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!