Fatma Şahin'den ABD Büyükelçisi Bass'a tepki

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, ABD Büyükelçisi'nin güvenli olmadığını söylediği bölgeye kendisinin gittiğine dikkat çekti

Fatma Şahin'den ABD Büyükelçisi Bass'a tepki
Fatma Şahin'den ABD Büyükelçisi Bass'a tepki
GİRİŞ 01.10.2016 16:55 GÜNCELLEME 01.10.2016 16:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, makamında düzenlediği basın toplantısında, çalışmalarının odak noktasına insanı koyduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

Belediye başkanlığını "şehirle nikah" olarak gördüğünü dile getiren Şahin, kötü günde beraber olmanın kendileri için en büyük sınav olduğunu belirtti. Şahin, "Dolayısıyla hassas dönemlerde doğru yönetmek ve burada liderlik yapmak hepimizin boynunun borcu." dedi.

"AMERİKAN BÜYÜKELÇİSİ.."

Şahin, TÜRSAB'ın bütün bölge başkanlarını Gaziantep'te topladıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "2 günden beri çalışıyoruz çünkü çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Küçük bir beyanatın, yapılan negatif bir haberin bedelini işçisi, çiftçisi, kadını, erkeği bu şehrin insanı ödüyor. Kimsenin buna hakkı yok. Amerikan Büyükelçisi, buraya gelmeden önce açıklama yapıyor, vatandaşlarına buranın güvenli bölge olmadığını söylüyor. 2 gün sonra kendisi buraya geliyor. Bu, kaç defadır böyle yapıyor.

"BİZ BURADA TEDBİRLER ALIRKEN AMERİKA'DA PATLAMA OLUYOR"

Bizim yapacağımız çok büyük organizasyonlar olduğu zaman bir açıklama yapıyor ve bizim yapacağımız organizasyonlar bıçak gibi kesiliyor. Biz burada olağanüstü tedbirler alırken Amerika'da patlama oluyor. Dolayısıyla terörle mücadele bütün dünyanın mücadelesi. Artık sınırlar kalktı. Küresel vatandaşlığın, dünya vatandaşlığının konuşulduğu bir dünyada yaşıyoruz."

YORUMLAR 4
  • muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Antep hiç bir zaman yıkılmadı yıkılmazda her şehrimiz bir başka güzel antep bu kadar mülteciye kucak açtı. sıkıntılar oldu. bir çok yerde arap bakkalar açıldı. telefoncular açıldı. ginede antep misafirlerine iyi davrandı. şimdikte antebi yatırımları kesmeye ve insanları tedirgin etmeye çalışıyorlar. cumhur başkanımızın dediği gibi. topunuz gelin.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Karşındakine birazdan yüzün kızaracak diyorsun sonra bir tokat patlatıyorsun ve haklı çıkmış oluyorsun. Bence antebin güneyinde ve hatayın doğusunda büyük bir savaş hazırlıgındalar.
    Cevapla
  • Gölge 7 yıl önce Şikayet Et
    Güvenli değil diyorsa, güvenli değildir! Filipinler devlet başkanı, Obamaya herkesin önünde hakareti bastı, ne garip bir tesadüftür ki aynı gün akşam Filipinlerde şehrin göbeğinde patlama meydana geldi, 20 civarında insan öldü. Sayın Şahin, güvenli değildir, anladınız değil mi?
    Cevapla
  • mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    bass abd elçisi olabilir. ama haindir. elçi elçiliğini yapmalı. ihanet edecekse kapıdışarı edilmeli derhal. gooo hoooomm bassss
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!