CHP'li Böke'den Bahçeli'ye çok çirkin ifadeler

Başkanlık tartışmaları hakkındaki açıklamaları nedeniyle Bahçeli'yi hedef alan CHP Sözcüsü, Bahçeli'ye "Saray'ın lastiği" dedi.

GİRİŞ 13.10.2016 15:37 GÜNCELLEME 13.10.2016 16:45
Bu Habere 352 Yorum Yapılmış

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. CHP Sözcüsü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarıyla gündemin ana maddesi olan başkanlık sistemi konusuna değindi.

BAHÇELİ'YE SARAY'IN LASTİĞİ DEDİ

CHP'li Böke, MHP'yi Saray'ın yedek lastiği olarak nitelendirdi. Böke, şunları söyledi;"İktidara ve Saray'ın yedek lastiğine sesleniyoruz. Türkiye'nin demokrasi sorunu var, rejim sorunu yok. Vatandaşın hukuk ve ekonomik sorunu var rejim sorunu var. Bırakın başkanlığı, lafı bile Türkiye'yi eritiyor. İşte bu yüzden parlamenter sistem diyoruz. Parlamener sistemi korumak için yeni bedeller ödemek gerekiyorsa ödeyeceğiz."

YORUMLAR 352
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    chp darbe demek. bunlar darbecinin taa kendisi.
    Cevapla
  • kürtoğlukürt 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın don lastiği vatansever bahçeli ye laf atıyor.demek ki bahçeli doğru söylüyor.seni başkan yapacağız RTE
    Cevapla
  • kürtoğlukürt 7 yıl önce Şikayet Et
    kendisi pkk nın don lastiğidir .
    Cevapla
  • Millet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz yerli olun, köklü olun, bağımsız olun. Türkiye kimsenin babasının malı değil. Yabancı senaryolarla üretilen kaset ve darbe ve sistemlerden Türkiye'ye hayır gelmez.
    Cevapla
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    ermeni uşağı olmaktan iyidir.ermenin hizmetinde olmaktansa kendi ülkemin hizmetinde olurum.Ben Mhp li değilim ama sizler Sayın Bahçelinin kesip attığı tırnak olamazsınız.Bizler dünya görüşü farklı olabilir ama bu ülkenin insanlarını mecliste görmek isteriz ermeni uşaklarını değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam