Unakıtan cenazesinde ilginç diyalog

Kemal Unakıtan'ın cenaze töreninde Ahsen Unakıtan ile Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç arasında ilginç bir diyalog yaşandı

Unakıtan cenazesinde ilginç diyalog
Unakıtan cenazesinde ilginç diyalog
GİRİŞ 13.10.2016 21:08 GÜNCELLEME 14.10.2016 02:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın Süleymaniye Camii'ndeki cenaze töreninde taziyeleri eşi Ahsen Unakıtan kabul etti. Eski yeni Bakanlar, eski yeni belediye başkanları çok sayıda ünlü isim taziye için sıraya girdi.

Milli Eğitim Eski Bakanı Hüseyin Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül taziyede bulunan isimler arasında yer aldı.

" Beni tanıdınız mı " diye söze başlayıp Ahsen Unakıtan'a taziyede bulunan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Tanıdım tabi. Sakallar yakışmış" karşılığını veren Ahsen Unakıtan, Kemal Unakıtan'ın SEKA genel müdürü olduğu dönemde sakal bırakmasının o dönem olay olduğunu söyledi.

Suat Kılıç'ın Bakanlığı döneminde Kemal beyden para istediklerinde vermediğini, 'tebessümümle yetinin" dediğini söylemesi üzerine Ahsen Unakıtan, "Artık mezarı başına gelirsiniz. Belki para bulursunuz" yanıtını aldı.

AA

YORUMLAR 11
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    sıvı kutu yumurta gerçeği.
    Cevapla
  • nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Oğlunu devletin imkanlarıyla zengin eden eski malı-ye bakanının cenazesinde, bir dönem çantayla haşhaşilere para toplayan eski spor bakanın saçmalıkları. Sakal seni bu dünyada kurtarsa da ruz-i mahşerde kurtarmaz..
    Cevapla
  • Yok 7 yıl önce Şikayet Et
    Eeee para bizde. Konuşurum sizeneee diyor . Kızcezi .
    Cevapla
  • rst 7 yıl önce Şikayet Et
    cenazede konuşulan konular değişti de , biz mi çağın gerisinde kaldık?
    Cevapla
  • redkit 7 yıl önce Şikayet Et
    cenazede bu dialog olmamış. şahsen hoş bulmadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde