Erdoğan ve Putin mutabakata vardı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün muhtarlarla yaptığı toplantıda Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile yaptığı telefon görüşmesine değindi.

GİRİŞ 19.10.2016 16:27 GÜNCELLEME 19.10.2016 16:50
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Erdoğan bu görüşmede, "El Nusra'yı Halep'ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım' diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28. Muhtarlar Toplantısı'nda Putin ile yaptıkları telefon görüşmesini aktardı. Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin'le yaptığı telefon görüşmesinde "Görüşmede Halep'i konuştuk. Saat 22.00 itibarıyla orada hava bombardımanlarını durduklarını ifade ettiler. El Nusra'nın orayı terk etmesi noktasında kendilerinin ricaları oldu. Arkadaşlarımıza bu konuda gerekli talimatı verdik, onlar da bu çalışmayı yapmak suretiyle, 'El Nusra'yı Halep'ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım' diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 32
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    dostu düşmanı alışverişte gör, abd yalakası olmaya gerek yok adamlar ne komşun ne yakının bildiğin düşmanın, rusya ya sırt dönmeye gerek yok adamlar komşun, en yakın güçlü ülke, dogalgaz kaynağın . vs. yani kısaca dost edeceksen kendine abd yi değil rusyayı seçeceksin..
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    "Ey iman edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyiniz" Rusların Çeçenistanda ve suriyede akıttığı müslüman kanının haddi hesabı yok. ABD rusya fark etmez.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Esada karşı savaşan her bir gurup ve örgüt Bop projesinin uşaklarıdır . Esad giderse Suriye ,mevcut durumdan daha kötü hale gelir , maalesef gerçek bu , Irakta Saddamdan sonrasını gördük , biraz gerçekçi ve akıllı olalım , Esadın kalması ümmetin ve ülkemizin çıkarına kardeşlerim
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canim, Esed barbari 600,000 kendi vatandasini katletti. Suriyeyi Rusya'ya ve Iran'a, DAES'e, PYD'ye teslim etti, sen hala bu barbar giderse daha beter olur diyorsun.
    Cevapla
  • mhmttt 7 yıl önce Şikayet Et
    Canları , cananları katledilmiş masum halk esed den özürde dileyip tazminatta ödesin mi ?
    Cevapla
  • muşlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Esad abd iran ın eline mazlum kanı bulaştı katiller birliği şu anda suriyrde tsk/ öso iddialara göre Rus uçaklarınca bombalaniyor daha resmi bir açıklama gelmedi ama böyle haberler var
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    eğer bunlar devletleşme havasına girerse(pyd -pkk) Türkiye Esad ve Rusya ile birlikte toprakları Suriye ile bağlı kalmak şartıyla (küs olduk diye Suriye ile masaya oturulmaz diye birşey Yok,ABD teröristlerle oturuyor) mutlaka Azez işgal edilmeli.Türkiye yıkıcı saldırılar yapmaktan çekinmemeli.chp ve hdp ye bakmayın ülkesini seven çok insan var.onlar kaçacak sığınacak yer arar biz seve seve savaşırız.bu operasyonlar yapılırken iyi düşünülüp planlanmalı.Abd bizim mücadelemizle bölgeye şekil vermeye çalışıyorda olabilir.yaptığımız müdahalelerin sonuçlarının ABD ve pkk ya yarar sağlayıp sağlamadığınada bakılmalı mit tarafından.
    Cevapla
  • edip cavit 7 yıl önce Şikayet Et
    Uzun sözün kısası Türkiye'yi bırakıp İran'la iş tutan ABD'ye karşılık Rusya ile işbirliği yapmak en azından şu an için Ortadoğu Bölgesinde bana da gayet mantıklı görünüyor. Değil mi efendim Esed gibi kanlı bir diktatörün bile bir ölçüde arkasında duran Rusya'nın politikaları daha güvenilir geliyor bana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!