FETÖ'cü Hakan Şükür konuştu! Kullanmadım

FETÖ'cü Hakan Şükür, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kullandığı ve MİT tarafından deşifre edilen ByLock'u kullandığı iddialarını reddetti.

FETÖ'cü Hakan Şükür konuştu! Kullanmadım
FETÖ'cü Hakan Şükür konuştu! Kullanmadım
GİRİŞ 20.10.2016 00:43 GÜNCELLEME 20.10.2016 00:44
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dün medyaya yansıyan iddiayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Şükür, "Böyle bir uygulamayı bu iddialar ortaya çıkınca gördüm ve duydum ve kesinlikle de kullanmadım. Kamuoyuna duyurulur.." diye yazdı.

AA'nın dün geçtiği haberde MİT tarafından deşifre edilmesinin ardından hazırlanan ve aktif kullanım durumuna göre, 'kırmızı', 'turuncu' ve 'mavi' şeklinde renk gruplarına ayrılarak hazırlanan listede Şükür'ün adı, 'programı indiren ve normal yoğunlukta kullananların' bulunduğu 'turuncu' kategoride yer alıyordu. Söz konusu listede 'kırmızı' kategoride programı indiren ve çok yoğun kullanan, 'mavi' kategoride ise programı indirip az kullanan kişiler bulunuyor.
 

YORUMLAR 20
  • kani 7 yıl önce Şikayet Et
    kulansan ne kulllanmazsan ne. aslın ortaya çıktı kanında bozukluk var ki vatanına ihanet ettin. alnına sürülen lekeyle ömür boyu yaşayacaksın ve adın kötülerle anılacak
    Cevapla
  • calp 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi kamuoyuna duyuruyorsun burada öyle bir şey yok ama.
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim hakan sukur yazili gs formam vardi. Bayragimizi cikartip formayi parcalayip attim. By lock kullan veya kullanma bu isin icindesin ve bizim icin bittin hakan bey...
    Cevapla
  • xxxx 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de ab uyum yasalarıyla yozlaşma ve bozulma var. bu kanı bozukların kimliklerinde de kanı bozuk ibaresi olmalı. dışarıdan bakan bunları adam zannediyor. Abd de her çeşit insan var ama abd nin kuyusunu kazmıyor kazdırmıyorlar. Türkiyede ise bunlara neden musamaha gösteriliyor. kökü kazınsın soysuzların.
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    kendini bitirdin bak yanında durduğun münafıklar neler yaptı sonunda sende kaçmak zorunda kaldın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor