'Kadın vekilin banyoda videosunu çekmişler'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 17-25 Aralık operasyonlarının bir algı operasyonu olduğunu söyledi.

GİRİŞ 26.10.2016 08:31 GÜNCELLEME 26.10.2016 08:49
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

FETÖ terör örgütünün bir kadın vekilin banyo yaparken gizli kamera ile görüntüsünü çektiklerini söyleyen Bakan Özhaseki, "Herkesi dinlemişler. Güya insan yetiştirmek, insanları İslami terbiye üzerine yetiştirmek için ortaya çıktığını söyleyen bu hoşgörü ekibi niye dinlemeler yapar ki? Diğer cemaatler cemaat değil mi? Niye diğer cemaatler kimseyi dinlemiyor. Kendi otellerinde partiye güya 6 ayda bir toplantı yaptırıyorlar. Herkesin odasını bu böcek mi kamera mı ne koymuşlar, herkesi çekiyorlar. El insaf yaAllah'tan korkmaz mısın, utanmaz mısınız? İnsanları yatarken kalkarken niye çekiyorsunuz ki? Bir kadın milletvekili dedi ki; 'Abi bir konuşma yaptım. Sonra bana bir bant gönderdiler. Beni banyoda çekmişler, ben ne yapacağım şimdi bilmiyorum ki?' dedi. Yahu bunun din neresinde" dedi. 

"BİZİ KARŞILAYAN KOMUTANLAR ŞİMDİ CEZAEVİNDE"

Doğu ve Günedoğu Anadolu bölgelerinde PKK ile mücadelede niye başarısız olduklarını 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından öğrendiklerini söyleyen Bakan Özhaseki, "Doğu ve Güneydoğu'ya sık gidiyorum. Oradaki yapılanma şimdi bizim bakanlığımız koordinatörlüğünde devam ediyor. Orada teröristlerin canına okuduk. Mağdur vatandaşların evini yapmaya çalışıyoruz. Orada insanlarla sıcak bir ilgi başladı. HDP'li milletvekillerini zaten sokaklarda yürütmüyorlar. Ama oradaki mücadelede niye başarısız olduğumuzu şimdi anlıyorum. Bizim gittiğimizde bizi karşılayan komutanların hepsi şimdi hapiste. İstihbarat bilgilerini onlarla paylaşıyorlar, bizimle paylaşmıyorlar." diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • Gurbet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hain binlar dinsiz bunlar hasiyetsiz tabiki pesinde gideerde
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Dinen bir insanın avret yerlerine bakmak bile günah iken, bu hainler kameraya çekip şantaj ediyor. Bunların ne olduklarına siz karar verin.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan şerwfsiz FETÖ ve gizli kameracı itler , sizin hiç bacınız , eşiniz Yok mu ? Ne alçak mahluklarsınız ? Bu alçaklık kelimelerle ifade edilemeyen kadar iğrenç
    Cevapla
  • cem 7 yıl önce Şikayet Et
    Saadetli FETÖ cü İsmail Şanal derhal tutuklanmalıdır. İlgililere duyurulur.
    Cevapla
  • Kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    Haseki Fetö nün kayseri deki hizmetkarlarındandır onlara Üniversite için bedava arsa verip seferber oldular bizim kendi paramızla satın aldığımız arsaya KURAN KURSU yapmamıza izin vermediler (Memduhla beraber)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor