Komisyon Erdoğan'ın eniştesini dinleyecek mi?

Komisyon Başkanı Reşat Petek, "Sayın Ziya İlgen olayla ilgili tankları görüp haber verme dışında bir bilgisi olmadığını söyledi, bu nedenle kendisini dinlemeyeceğiz"

Komisyon Erdoğan'ın eniştesini dinleyecek mi?
Komisyon Erdoğan'ın eniştesini dinleyecek mi?
GİRİŞ 27.10.2016 19:12 GÜNCELLEME 27.10.2016 19:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

15 Temmuz (FETÖ/PDY) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, dinlenmesi için komisyona çağrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eniştesi Ziya İlgen'in gelmeyeceğini açıkladı.

Reşat Petek "Sayın Ziya İlgen olayla ilgili tankları görüp haber verme dışında bir bilgisi olmadığı bu nedenle kendi görevi ve o konuda Cumhurbaşkanı'nın 'eniştemden öğrendim' ifadesi dışında bir bilgisi olmadığını ifade etti. Onun için bu bilgi bize geldi ve kendisini dinlemeyeceğiz" dedi.


 

YORUMLAR 3
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman mecliste bir konu için komisyon açılsa o iş sulanır. çünkü chp nin şimdi birde hdp nin olduğu komisyondan kaos çıkar . . chp nin taktiği budur . iktidar olamaz ama devletin kadrolarına yerleştirdiği militan kadrolarla devleti tepe taklak attırır . anarşiyi başlarır.
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    komisyonda dinlenmesi gerektiği düşünülmüşse dinlenmeli kesinlikle tankları görmenin dışında bilgisi yoksa onuda orda söylesin
    Cevapla
  • Gerçek bu 7 yıl önce Şikayet Et
    O torpili belli olmuyor mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı