AK Parti’den o çağrıya sert tepki!

HDP Eş Başkanı Demirtaş’ın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada 81 ilde halkı ve teşkilatlarını sokağa çağırmasına AK Parti’den sert tepki geldi.

AK Parti’den o çağrıya sert tepki!
AK Parti’den o çağrıya sert tepki!
GİRİŞ 28.10.2016 14:34 GÜNCELLEME 28.10.2016 14:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Demitaş’ın 81 ilde sokağa çıkma çağrısını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, yargının gündemindeki bir konunun siyasi şova dönüştürülmesi ve halkın sokağa çağırmasının çok tehlikeli sonuçlar doğuracağını, benzer çağrıların 6-7 Ekim olaylarında onlarca insanın canına mal olduğunu söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi EŞ Başkanı Gültan Kışanak ve diğer parti yöneticilerinin terör örgütü ile bağlantıları nedeniyle gözaltına alındığını hatırlatan İnceöz, “Terör örgütünün ülkemizde oluşturmak istediği kaos ortamı için ellerindeki belediye imkanlarını sonuna kadar kullanan, belediye araçlarında bomba, makam otolarında terörist taşıyan, masum insanların ölümü üzerinden siyaset yapan kim olursa olsun yargı önünde hesabını verecek” diye konuştu.

“HDP sözcülerinin daha 5 gün önce Diyarbakır’da düzenledikleri toplantıda terör örgütünün sözde öz yönetim hayallerine yeterince destek veremedikleri itirafında bulunduğunu ve yüzleri kızarmadan özür dilediklerini hatırlatan İnceöz, ‘HDP sözcüleri, vatandaşları kanunsuz eylem yapmaları konusunda tahrik edeceğine, yargı organlarını aşağılayacak beyanatlar vereceklerine, cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize hakaret edeceğine eli kanlı terör örgütünü kınasınlar. Daha dün 5 askerimiz hain terör örgütü tarafından şehit edilmiştir. Onlarca insanın canına mal olan 6-7 ekim olaylarında olduğu gibi bu aymazca çağrılar neticesinde oluşacak her türlü karışıklık durumunda da tek sorumlu HDP yöneticileri olacaktır. Herkes bilsin ki Hükümetimiz, terör örgütünün de, sözcülerinin de ülkede bir iç karışıklık çıkarma gayretine asla müsaade etmeyecektir” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Hazar 7 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma sülo o devir bitti artık sen al sazını eline türkülerini söyle,,artik hic kimse ne sizin kirli oyunlarınıza inanır nede kirli emellerinize alet olur,,sıkıysa sen ve arkadaşların çıkın sokaklara,,
    Cevapla
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili ermeni teror orgutu hdpkk kürtlerin dusmanidir
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    hdp ve destekçileri sessiz kalıyor ama buda bir oyun hdp desteği artık yok deme oyunu.bunlarla yolumuzu ayırma hepsini sınırdışı etmeliyiz tarla bağ evinin parasını verip gönderelim.buralara türk nüfusu yerleştirip yeni şehirler kuralım.
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    çıkınca çıkarız tanışmış oluruz hainler. ..
    Cevapla
  • vedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kürt olarak kimse bunları dinlemiyor sonları geldi biz kürtler bunları öğrendik ne oldukları ortaya çıktı biz kürt türk kardeşiz bunlar ermenidende ermeni
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Gardaş , bunlar Ermeniden de beter , Ermeni olduklarını gizliyorlar. Kürtleri öldürerek akıllarınca Ermeni olduklarından dolayı 1915 in intikamını alıyorlar. Kürtler artık bunu anladı çok şükür .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız