İhanet oteli İngilizlerin karargahı çıktı

Büyakada’daki ihanet toplantısına ev sahipliği yapan Splendid Palas Hotel’in, İngilizler tarafından Çanakkale Savaşı’nda karargah olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

İhanet oteli İngilizlerin karargahı çıktı
İhanet oteli İngilizlerin karargahı çıktı
GİRİŞ 01.11.2016 09:49 GÜNCELLEME 01.11.2016 09:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

15 Temmuz gecesi Büyükada’da 13’ü CIA ajanı 21’i Türk 42 kişinin katıldığı ihanet toplantısına ev sahipliği yapan Splendid Palas Hotel’in, Çanakkale Savaşı’nda İngilizlerin karargahı olduğu ortaya çıktı. Star’ın dünkü sayısında ‘O toplantıya 42 kişi katıldı’ başlığıyla yayımladığı haberde, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz’ün özel açıklamaları yer almıştı. Deligöz verdiği yeni bilgilerde,  Çanakkale savaşında yabancı kuvvetleri komuta eden İngilizlerin Splendid Palas Hotel’i ordu karargahı olarak kullanıldığını söyledi.

YAHUDİ KÖKENLİ AİLE

Deligöz, son haftalarda özel güvenlik şirketi Mayday Rescue’nin kurucusu olan İngiliz subayı james le Mesurier’in ailesiyle birlikte konakladığı Splendid Palas Hotel’in sahiplerinin, Yahudi kökenli Türk ailelerden ve o geceki toplantıya katılan Akdeniz Üniversitesi’nden uzaklaştırılan araştırma görevlisi Pınar Arıkan Sinkaya’nın amcaları olduğunu anlattı. Deligöz’ün verdiği bilgiye göre HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da zaman zaman Splendid Palas Hotel’de konaklıyor. Muşir Kazim Paşa’nın kurucusu olduğu Splendid Palas Hotel veliahtları Münir ve Nuri Hamamcıoğlu’na kaldı. AK Parti Miletvekili Orhan Deligöz, uyarılara ve 15 Temmuz’daki toplantıya rağmen otele güvenlik kamerası kamera takılmadığını da söyledi. 

Star

YORUMLAR 3
  • Yabanci Klavye 7 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allahim, daha neler duyacagiz..
    Cevapla
  • tosun 7 yıl önce Şikayet Et
    sahibini de içine koyun havaya uçurun
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıkıp yerine umuma açık tuvalet yapın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası