Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e 'ezan' uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin ile telefonda görüştü. Erdoğan, Rivlin'den büyük tepkilere neden olan 'ezan' kanunu hakkında uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e 'ezan' uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e 'ezan' uyarısı
GİRİŞ 28.11.2016 01:01 GÜNCELLEME 28.11.2016 01:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Türkiye'nin İsrail'e gönderdiği yangın söndürme aracından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

EZAN KANUNUNU TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİN

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini arayan İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'den büyük tepki çeken "ezan" kanununu tekrar gözden geçirmelerini istedi.

İsrail, ülkenin çeşitli noktalarında çıkan yangınların söndürülebilmesi için Türkiye dahil bazı ülkelerden yardım talebinde bulunmuştu.

YORUMLAR 30
  • Ezo 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah iım ne büyük. Ezan yasaklanması sözü çıkar çıkmaz şu kış mevsiminde israil cayır cayır yanmaya başladı...
    Cevapla
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    reisim,bunların mayası bozuk ,bunların kanı bozuk.bunların hakkından önce Allah cc. sonra ,zatihaliniz gelir.saygılarımla..
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    O agaclar filistinlilerin.ikincisi israil o kadar savas araci alacagina gitsin yangin ucaklari alsin.
    Cevapla
  • Allahın Hikmeti 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık vallahı yazık Hem ayar çek israile hemde Yangın için uçak gönder. Neden yardım ediyorsun israile o zaman, neden hep dini kullanıyorsunuz. Ne kadar cahiliz. Her ayar çektikçe Türk milletine giriyor. Çekiyorsan ayarı sonuna kadar arkasında dur barı.
    Cevapla
  • erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Olayların bir insanlık boyutu var, birde mazlumun haklının yanında olma ve nefsi müdafaa boyutu var; bunları birbirine karıştırmayacaksın, karıştırırsan at gözlüklü olursun. biz gerektiğinde düşmana ekmek veririz, gerektiğinde de canını alırız.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunar Ateşden korkar Genlerinde bu war Ateşi yenmekicin inanclazim Inacolmayan bir guruh masonikyapiyla Ateşmi söndürecek Hiristiyan alemin Oynadiy oyunlari unutmadik nasil Asiymiliren etdiyni bir birine düşürdünü Reform deyimBibeli nehale cewirdiler bir Kiliseye gidin görürsünüz Resmen Hiristiyan diynini Finasgruhasatdilar istediyni oynatdilar şimdide herşey yenide Dardiliyir yeniden Diyni sorguluyorlar bu Israil Dünyanın Üskadcisi bunu cok milletler en cok Rusya annadi Ortodosluga hic Elini wuramadilar onunucun Ruslar Diynini Kominisyikildikdan beri Sayiblendiler we Israilin neolduynu annadilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı