Bakan açıkladı! Bedelli askerlik geliyor mu?

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, bedelli askerlikle ilgili son noktayı koydu.

GİRİŞ 04.12.2016 11:11 GÜNCELLEME 04.12.2016 16:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Kaynak, bedelli askerliğe de değindi. Bedelli askerlik sorusunun sürekli sorulduğunu belirten Kaynak "Benim oğlum ve damadım da aynı soruyu soruyor" diyerek konunun gündemde olmadığını ifade etti.

"GÜNDEME GELMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Bedelli askerlik için bir hazırlık olacak mı sorusuna Kaynak, "Türkiye'nin yurtiçinde ve yurtdışında çok önemli terör operasyonları yaparken bedelli askerliğin gündeme gelmesi mümkün değil" yanıtını verdi.

YORUMLAR 22
  • yas 25 bedel 15 7 yıl önce Şikayet Et
    Bedellı cıksın.bu bır ıhtıyac kardesım.elde edılen gelır ıle 40 50 adet f16 al dusmana korku sal.yas 25 bedel 15
    Cevapla
  • mehmet70 7 yıl önce Şikayet Et
    TSK şuan 350 bin bunun maalesef 210 bini profesyonel yani bu işi meslek olarak yapmayan kişilerle dolu. buda ordunun her açıdan geri kalmasına neden oluyor. Bunun herkes farkında ama 100-150 bin sözleşmeli er kadrosu maalesef doldurulamadığı için mecburi askerlik devam ediyor. Yoksa kimse 3 kurşun atan eğitimsiz bir adamın eline silah vermez, zorunlu bir işten fayda beklemez.Sözleşmeli erlik teşvik edilmeli
    Cevapla
  • Devrim 7 yıl önce Şikayet Et
    Askerliği kaldırın artık profesyonel askerliğe geçin gelişmiş ülkeler gibi. Sayın bakanın oğlu ve damadı bedelli yapmasa bile iyi bir yerde yapacakları belli ! Bedelli gelsin gençler rahat etsin.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel orduya geçilmesi lazım. Gerektiği zaman Türk milleti savaşmasını bilir. Ailesini geçindiren, yıllarını okumaya vermiş bir sürü vatan evladı var. BEDELLİ ASKERLİK şart.
    Cevapla
  • cfn 7 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum. 2014 de basbakan kesinlikle çıkmayacak demişti ama bedelli çıktı. kanatimm ekonomi bu denli kötüye giderken bedelli kesinlikle çıkacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı