Tayyar: HSYK bunu o görevde 1 dk tutmayın

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Birkan Güner'in sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

Tayyar: HSYK bunu o görevde 1 dk tutmayın
Tayyar: HSYK bunu o görevde 1 dk tutmayın
GİRİŞ 04.12.2016 13:58 GÜNCELLEME 04.12.2016 13:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Birkan Güner'in sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımdan dolayı HSYK'yı göreve çağırdı. Tayyar, Güner'in görevden alınması gerektiği vurguladı.

Adalet Komisyonu Başkanı Güner, Adana Aladağ'da 11 öğrenci toplam 12 kişinin öldüğü yurt yangınıyla alakalı olduğu tahmin edilen facebook paylaşımında; "Tarikat ya da cemaat yuvası-yurdu dedikleri yerlerde çocukları ya hayvanca hislerinin tatmin aracı olarak kullanıyorlar, ya da beyinlerini köreltiyorlar. Bundan öte tarikat ve cemaatler ülkeyi yangın yerine çeviriyorlar. Ülkemizi, aydınlanmacı kuruluş felsefesine sahip Cumhuriyetimizi lime lime edip yok etmeden biz onları yok etmeli tüm tarikat ve cemaatleri yasaklayıp kapatmalı (esasen 1925 yılından beri yasak!) ve mensuplarına aynen FETÖ mensubu muamelesi yapmalılıyız. Nokta" dedi.

AK Parti Milletvekili Tayyar, Adalet Komisyonu Başkanı Güner'in facebook paylaşımını alıntı yaparak, sert bir dille eleştirdi.

Tayyar, twitter hesabında; "Bu adam maalesef hakim, üstelik Gaziantep'te komisyon başkanı. Bunu o görevde 1 dk tutan HSYK,HSYK değildir" dedi.

.

YORUMLAR 33
  • Osman K 7 yıl önce Şikayet Et
    ℅ 99müslüman bir ülkede ℅1 kâfir olması normal ama , hakim olması anormal,hep taraflı davranır ,adil olamaz,bizim atalarımız,din namus toprak için savaştılar , akıllı ol hakim bozuntusu.Bu hakaret ettiğin dindar millet 15 Temmuz da tanklara siper oldu ,bayrak için vatan için canlarını verirler ...
    Cevapla
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şamil beyi tebrik ediyorum...Bende diyomki bu adam o makamda bir SANİYE bile durmamalıdır.Nokta
    Cevapla
  • Sena 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam mı bize adalet dağıtacak, EY SAYIN CUMHURBAŞKANIM bu müslümanların düşmanını derhal görevden atınız.
    Cevapla
  • Cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekile katılıyor ve kendisini destekliyorum
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu adamı güya hakimmiş görevden almalı. Bu adam dindar insanlara o kadar yabancı ki, yangın çıkan yurtta sorumlular cezalandırılmalı ama bir özel yurt binasında yangın çıktı diye bütün özel yurtların kapatılacağını düşünen adam kesinlikle adaletın tecellisine vesile olamaz. Allah kimseyi öyle hakimlerin eline düşürmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?