Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden Erdoğan'a mektup

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı.

Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden Erdoğan'a mektup
Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden Erdoğan'a mektup
GİRİŞ 04.12.2016 18:18 GÜNCELLEME 04.12.2016 19:51
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

FETÖ'yü protesto amacıyla Söke’den Didim’e yürüyerek dikkatleri üzerine çeken Celal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’na mektup yazarak görüşme talebinde bulundu.

Erdoğan’a yazdığı mektubu sosyal medya hesabından yayınlayan Celal Kılıçdaroğlu, mektupta şu görüşlere yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanım, siz AK Parti'li olmadan önce bir Türksünüz, cumhuru olduğunuz insanlarla bağınız temel olarak üzerinde yaşadığımız vatandır. Bunu biliyorum. Bu vatan üzerinde her kim olursa olsun, inançları ne olursa olsun, size karşı olsalar bile onların da Cumhurbaşkanısınız. Hepimizin Cumhurbaşkanısınız. Bunu da biliyorum. Işığınızdan, önderliğinizden, şefkat ve merhametinizden hepimizi eşit biçimde faydalandırmak istediğinizden ise zerre kadar şüphem yoktur. Bu ülkeye bir şans olduğunuzdan da… Vatandaş olarak 'Böyle gelmiş böyle gider' mantığına cepheden karşı duruşunuza hayranlığımı ayrıca bildirmek istiyorum. Türkiye eski Türkiye değil. Özellikle 15 Temmuz’dan bu yana ülkemizde yaşananları bir 'Temiz Eller Hareketi' gibi algılıyorum. Buna ben vatandaş olarak kalbimle, bedenimle ve eylemimle destek olmaya çalışıyorum. Bunun bir ifadesi olarak belediyelerden ve tüm yönetim birimlerinden FETÖ yapılanması sökülüp atılsın diye geçtiğimiz günlerde Söke’den Didim’e protesto yürüyüşü yaptım. Açıkçası FETÖ meselesi tek başına ne AK Parti’nin ne de CHP veya MHP’nin meselesidir. Bu ülkemizin karşı karşıya kaldığı defedilmesi gereken beladır. Bunu ağabeyim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da anlatmaya çalıştım. Eylemimle ilgili olarak partiden atılmakla tehdit edildim. Bu işi onlara bırakmayıp bizzat kendim istifa ettim. Onların beni anlamasını çok isterdim aslında. Böyle olmadı. Şimdi de açlık grevindeyim. Umudum sizin önderliğinizde parti ayrımı gözetmeksizin herkesin FETÖ belasına aynı tepkiyi göstereceği günlerde. Topyekun bir vatan savunmasında… Çocuklarına haram ekmek yedirmemiş, bin lira emekli maaşıyla geçinen bir vatandaş olarak yaşadığım yerde CHP’li görünüp FETÖ’cülere kaynak sağlayan belediye başkanını ve onun nezdinde kınadığım FETÖ’cülerin ölüm ve linç tehditlerine aldırmıyorum. Bu konuda Didim Cumhuriyet Başsavcılığına verdiğim bilgi ve belgelerin arkasındayım. 2 Aralık günü Beyaz TV Dinamit programında Didim’le ilgili açıklanan bütün ifadeler ve öne sürülen düşünceler benim de ifade ve düşüncelerimdir. Düşüncelerimi ve elimdeki bilgileri daha ayrıntılı olarak size de iletmek istiyorum. Bu yüzden sizinle görüşme arz ve talebi içindeyim. Saygılarımla; Celal Kılıçdaroğlu.“

YORUMLAR 88
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam
    Cevapla
  • balalı mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    bu insanı bir şekilde dinlemek gerekir.belki farklı konular çıkabilir.
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kendisine
    Cevapla
  • best 7 yıl önce Şikayet Et
    chp nin başında kemal değil de celal kılıçtaroğlu nun olması gerekirdi. :)
    Cevapla
  • eryanal 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden onu geçirmiyorlar.
    Cevapla
  • Adiyamanli 7 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN Adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün