Eroğlu: Pensilvanya’daki mendebur...

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 'Bütün bu hainlerin ve Pensilvanya’daki bu mendebur adamın yaptığı teşebbüsler suya düştü' dedi.

Eroğlu: Pensilvanya’daki mendebur...
Eroğlu: Pensilvanya’daki mendebur...
GİRİŞ 04.12.2016 21:21 GÜNCELLEME 04.12.2016 22:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsun’da önümüzdeki dönemlerde çevre, şehir ve kültür ile ilgili önemli çalışmalara imzala atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Biz bugün gördük ki, çevre ile ilgili yatırımlar, çevre ile ilgili vizyon politikaları AK Parti’nin işi” diye konuştu.

Konuşmasına Bakan Eroğlu’na teşekkür ederek başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bakanımız Eroğlu, Samsun ile ilgili herhangi bir proje olduğu zaman her zaman büyük destekleri olmuştur. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

  “Pensilvanya’daki mendebur adamın yaptığı teşebbüsler suya düştü”

Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen’e ‘mendebur’ benzetmesi yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, “Ben buraya size teşekkür etmek için geldim. Çünkü 1 Kasım seçimlerinde Samsun destan yazdı. Yüzde 63.5 oranında oyla demokrasi tarihinde muhteşem bir destan yazdı. Bu bakımdan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben sizleri alkışlıyorum. 1 Kasım seçimleri çok önemliydi.

15 Temmuz tarihinde Samsun ilçeleriyle birlikte dimdik ayakta durdu. Demokrasi mitinglerinde destan yazdı. Çok kanlı ve hain bir darbe girişimini milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti sayesinde püskürtüldü. Bunda teşkilatımızın çok büyük rolü var. 15 Temmuz’dan sonra bu hainler dünyada ülkemizin, özellikle hükümetimizin algısını yanlış yönde yönlendirmek maksadıyla gayret ediyorlar.

Onların bir hesabı var. Bütün bu hainlerin ve Pensilvanya’daki bu mendebur adamın yaptığı teşebbüsler suya düştü. Ekonomik darbe veya Avrupa veya Amerika’da, Türkiye’ye karşı yanlış yönde algı oluşması inşallah suya düşecektir. Çünkü hükümetimiz ekonomik gelişme konusunda Türkiye’ye zarar verme istediklerini önlemek için çok önemli mesajlar verildi. Bir takım teşvikler ve yatırımların hızlandırılması konusunda büyük gayret var. Cumhurbaşkanımız 2008-2009 yılındaki dünyadaki ekonomik kriz dolayısıyla bu krizin Türkiye’den teğet geçeceğini söylemişti. Şimdi yine kendisi ilan etti. Onların bu ekonomi ile ilgili yapacakları mendebur hadiseler ya da oluşturmaya çalıştıkları krizler teğet bile geçmeyecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Çünkü AK Parti var. Güçlü bir hükümet var. Birlikte inşallah bütün engelleri aşacak gücümüz var” ifadelerini kullandı.

 AK Parti İl Başkanlığı'ndaki toplantıya bakanların yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe belediye başkanları, parti üyeleri katıldı.

YORUMLAR 9
  • TOPRAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Mendebur mu? Hay ağzın bal yesin saygı değer bakanım...
    Cevapla
  • Hep Birlikte 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım doğu batı kuzey güney demeden projeleri hayata geçiriyorsunuz. Bir bakıyorsunuz Bingöl'de bir bakıyorsunuz Artvin'de bir bakıyorsunuz Bursa'da. Allah sizlerden razı olsun. Üstelik artık projelerde birer birer açılış yok. Çünkü o kadar çokki. Projelerde toplu olarak gelsin diyerek toplu açılışlar yapıyorsunuz. Sizler gibi başarılı çalışkan işini layıkıyla yapan özverili devlet adamlarımız varken ülkemiz için kötü niyetleri olan, hain planları olan mendeburlar zarar veremezler Allah'ın izni ile.
    Cevapla
  • hazeyn 44 7 yıl önce Şikayet Et
    daha yeter o adami birakin önumuze bajalim
    Cevapla
  • trabzonluu 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakmak olur mu su uyur düşman uyumaz
    Cevapla
  • salih 7 yıl önce Şikayet Et
    beş sene evvel tam tersini söylüyordunuz beş sene sonrada bugün dediklerinizin tersini söylerseniz sizede başkaları başka şeyler söyler ALLAH herşeye nigehbandır
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bir çok kişinin bahanesi de bu. yok beş sene önce bunu demiştin. yok hoca demiştin. insan bu ne yani yanılamazlar mı. Adamlar devlete sızıntı ile sızıp, en sonunda sırtlanlar gibi saldırdılar. hem de tankla topla uçakla. kim düşünebilir ki böyle bir şeyi. Yunan gavuru bile bunu yapmadı. ama içimizdeki hainler bunu yaptı. daha ötesi mi var.
    Cevapla
  • bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi niyetle ben de söylemiyordum ama fetünün yaptığı haksızlıkları anlatanlara da bir şey diyemiyorum ama şimdi her şey ortaya çıktı ferasetsizlik bu olsa gerek zarardı bir yerinden döndük şükür buna binlerce hem de
    Cevapla
  • İstanbul-18 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Bakanım. Mendebur pek yakıştı şarlatana.
    Cevapla
  • ÇAYCI 7 yıl önce Şikayet Et
    MÜNAFIK' ta çok yakışıyor canım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen başardık
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!