AK Parti'yi yasa boğan haber! Hayatını kaybetti!

05 Aralık pazartesi günü gelen son dakika gelişmesiyle AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haberi duyan partililer yasa boğuldu.

AK Parti'yi yasa boğan haber! Hayatını kaybetti!
AK Parti'yi yasa boğan haber! Hayatını kaybetti!
GİRİŞ 05.12.2016 22:30 GÜNCELLEME 05.12.2016 22:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Rize Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Karavin hayatını kaybetti.

Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 48 yaşındaki Karavin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın geçen hafta Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezi açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırıldı.

osman-karavin-65465

Aort damarı yırtığı nedeniyle ameliyat edilen Karavin'in böbreklerinde kist olduğu ve kanı temizlemediği tespit edildi.

Karavin, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karavin'in cenazesi, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kale Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

osman-karavin-kimdir

OSMAN KARAVİN KİMDİR?

1968 yılında Rize'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Rize'de tamamladı sonra İstanbul Üniversitesi İletişim fakültesinden 1994 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi radyo-televizyon kurulmasında yer aldı. 1992 yılında TGRT dış yapımlar biriminde çalıştı. 1993-2004 yılları arasında ATV'de görüntü yönetmeni olarak çalıştı.

2005 yılında ATV'den istifa ederek aile şirketini yönetmek için Rize'ye yerleşti. Ak Parti Rize 2. Olağan kongresiyle il yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Tanıtım medyadan sorumlu il başkan yardımcısı olarak 2006-2009 yılları arasında görev yaptı. 2009 mahalli idareler seçimlerinde Rize Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. 5 yıl sürecince Rize Belediyesi Başkan yardımcılığı yaptı. 2007-2009 seçimlerinde il tanıtım medya SKM başkanlığı yaptı. Ak Parti Rize 5. Olağan Kongresinde il yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Tanıtım ve medyadan sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürütürken ani bir şekilde rahatsızlanıp hayata veda etti. 

Ayrıca Karavin, Rize TÜMSİAD üyesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tanıtım ve iletişim komisyon üyesi olarak görev yapmaktaydı.

Karavin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezinin açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmış ve aort damarının yırtılması nedeniyle burada ameliyat edilmiş, ameliyatın ardından tedavisi devam ederken 2. bir ameliyat geçirmiş ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmekteydi. Karavin 05.12.2016 gecesi saat 01.00'de hayata veda etti.

YORUMLAR 4
  • sevmek sarilmak 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekani Cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mustafa08 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekaniniz cennet olur inşallah. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yapmış olduğu hizmetten dolayı razı olsun
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor