Kurtulmuş: Oklar o örgütü gösteriyor!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Beşiktaş'taki terör saldırısına ilişkin "araçtan yola çıkarak hareket ettiğimiz zaman oklar PKK'yı gösteriyor" dedi.

GİRİŞ 11.12.2016 10:15 GÜNCELLEME 11.12.2016 14:02
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi.

Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, "Oklar PKK'yı gösteriyor" ifadelerini kullandı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CNN Türk yayınında Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta detaylı çalışılmış, planlanmış bir saldırının gerçekleştiğini söyleyen Kurtulmuş, "Doğrudan doğruya hedef polis teşkilatımızdır.

300-400 KİLO PATLAYICI

Beleştepe denilen yükseltinin olduğu yerde bombalı araç patlıyor. Yüzlerce kilo bomba kullanılmış. En az 300-400 kiloluk patlayıcı kullanıldığı uzmanlar tarafında tahmin ediliyor. Büyük bir çukur açılmış ve araba yok ortada, paramparça olmuş. Maçka Parkı'nda da polis diğer şahsa dur dediği anda 4 polis ve sivil vatandaşımız şehit oluyor. Çok haince, alçakça bir saldırı" dedi.

OKLAR PKK'YI GÖSTERİYOR

Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, "Oklar PKK'yı gösteriyor. Netleştiği takdirde bunlar kamuoyu ile paylaşılacak. Belli ki üzerinde planlanmış bir senaryo ama bu netleşince açıklaması yapılacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 43
  • enver şatır 7 yıl önce Şikayet Et
    sn. bakanım. böyle açıklamalar yüreğimizin acısını almıyor. çaresizlik gibi oluyor. saldırının kimden geldiğinin artık bir önemi yok. biz bunları geçtik...
    Cevapla
  • sınır ve ülke 7 yıl önce Şikayet Et
    güvenliği için peşmergenin kontrol edemediği tüm k .ırak bölgesine girmek şart.böyle kontrolsüz bölge olmaz .bu bölge batı için tam karargah.kontrolsüz bölge kalmamalı ki duçlu bir devlet bir yönetim olsun.bu sebeble tüm ırak ve suriyedeki kontrolsüz bölgeye girmek ülkemizin güvenliği için şart.
    Cevapla
  • gereği yapılır 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişle türkiye ırakta suriye ve pyd hedeflerini vurur, uluslararası hukukdan doğan haklarını kullanır. değil abd kim olursa olsun, bu ülkeden türkiyeye tehdit geliyor ise türkiye gereğini yapar
    Cevapla
  • osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    kinamak lanetlemek guzelde yetmiyor o pkk nin baslari indirilmedikce yetmiyor
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler bunlar dar ağacında sallanmadığı sürece bunlar iflah olmaz. abnin abdnin ne dediği önemli değil.Direk idam vatan hainlerine.Kim olursa olsun.idam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı