Kılıçdaroğlu şimdi de kafayı Osmanlı'ya taktı!

Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak'ta yaptığı konuşmada Osmanlı ile övünenlerle alay ederek "Bir şeker üretemeyen, tüfek üretemeyen Osmanlı.." dedi.

Kılıçdaroğlu şimdi de kafayı Osmanlı'ya taktı!
Kılıçdaroğlu şimdi de kafayı Osmanlı'ya taktı!
GİRİŞ 23.12.2016 15:53 GÜNCELLEME 23.12.2016 15:53
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak’ta tarımsal alanda faaliyet gösteren üretici birlikleri, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda açıklamalarda bulundu.

Anayasa değişikliğine değinen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyetin altın tabak içinde sunulmadığını belirttiği konuşmasında Osmanlı Devleti ile ilgili "Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyolar." diyerek alay etti ve şekerin Cumhuriyet'in ilanından sonra 1926'da Uşak'ta üretildiğini söyledi.

"ŞEKER BİLE ÜRETEMEYEN OSMANLI İLE ÖVÜNÜYORLAR"

"Mesele benim meselem değil, mesele bu ülkenin 80 milyon vatandaşının meselesi. Bu ülke kurulurken el kaldırıp indirilerek mi kuruldu. Bu ülke kurulurken şehitler, gaziler yok mu? Öyle altın tabak içinde mi Cumhuriyet bize sunuldu. Bizim sınırlarımız Batılılar mı çizdi? Kan döktük ya.

Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyolar. O bir kilo şekeri 1926'da Uşak üretti. Koca Osmanlı bir tüfek üretemedi. O yüzden diyor ya ozan, delikli demir icat oldu mertlik bozuldu diye.  Bir delikli demiri üretemeyen koca Osmanlı.."

YORUMLAR 204
  • Cahil Filozof 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Dünya'yı 650 Yıl Yönetti Ama Hiç Baskı Ve Barbarlık Yapmadı Kimsenin İnancı Ve Yaşam Tarzıyla Uğraşmadı Ama 50 Yıllık Tek Parti Haçlı CHP Zihniyetin de Milletin Yaşam Tarzına,İnancına,Giyimine Herşeyine Karıştı Ve Milletin Kanını Emdi Ve Yoksulluk Ve Yolsuzluğa Mahkum Etti Bu Ülkeye Tek Yatırımları EROİN Fabrikaları,RAKI,BİRA Ve SİGARA Fabrikaları Yani Bu Halkı Zehirleyen Ne Varsa Bunlara Milletin Parasını Harcadılar Bunların Zihniyeti Ancak Bu Kadar Kirli
    Cevapla
  • Gölge Etme 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen Osmanlıya Dil Uzatmadan Pis Ağzını Sabunlu Su İle İyice Çalkala Sen Ve Senin Gibiler İçimizdeki Haçlı Uşaklarının Belli Ki Bir Karın Ağrınız Var Osmanlıyı Parçalayan Ve Tasmanı Tutan Sahiplerinden Hiç Farkın Yok
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    600 yıl cihana hükmetmiş imparatorluğun son 50 senesinden mi bahsediyorsun kusura bakma ama o zaman hainler işbaşındaydı ve o hainlerin devamı sizsiniz.
    Cevapla
  • Zekeriya 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmalı olmasaydı şimdi nerde olurdu merak ediyorum almanyamı İngiltere mi bu zihniyetin geldiği yerler buralar
    Cevapla
  • Aytekin 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüfek üretmedi dediğin Osmanlı nın gemileri karadan yürüttüğünü unutma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!