Gökçek: Kılıçdardoğlu’na FETÖ ve ABD mesaj verdi

Arafta Sorular’a bu hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu.

Gökçek: Kılıçdardoğlu’na FETÖ ve ABD mesaj verdi
Gökçek: Kılıçdardoğlu’na FETÖ ve ABD mesaj verdi
GİRİŞ 26.12.2016 16:35 GÜNCELLEME 26.12.2016 17:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ülke TV ekranlarının sevilen programı Arafta Sorular’a bu hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oldu. Gökçek, CHP Lideri’nin konvoyuna yapılan saldırı ve ABD Büyükelçisi ile yaptığı görüşme sonrası Kılıçdardoğlu’nun ‘fabrika ayarlarına’ döndüğünü iddia etti.

Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu ‘Arafta Sorular’ın bu hafta ki konuğu çok yönlü kişiliği ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Programda Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra CHP’nin tutumu, CHP’de Kılıçdaroğlu kardeşlerin kavgası, Kılıçdaroğlu’nun Osmanlı’yla ilgili değerlendirmelerine kadar pek çok konuya değindi.

‘CHP’NİN 15 TEMMUZ KARNESİ ‘

Programın ilerleyen dakikalarında Esra Elönü, Melih Gökçek’e yönelttiği “Muhalefetlerin 15 Temmuz duruşu sizce nasıl?” sorusu üzerine Gökçek, “Muhalefet denilince akla ilk CHP geliyor. CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz Darbe gecesi İstanbul’a indi ve tankın yanında geçip arabasına bindi.  Milyonlar sokağa çıktı, darbe engellendi. Halktan tepki gören Kılıçdaroğlu bu tepkinin üzerine Yenikapı Mitinginde konuşma yaptı. Mitinge katılmasından dolayı kendisi için twit attım. 15 Temmuz’dan sonra kendisi hakkında twit atmadım. Çünkü Kılıçdaroğlu fabrika ayarlarına döndü.” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA VERİLEN MESAJ

Gökçek, “Bana göre Artvin Şavşat’ta uğradığı suikastın perde arkasında FETÖ’cüler  var. Ankara’da Amerika elçisi ile görüşen Kılıçdaroğlu bu iki olaydan sonra fabrika ayarlarına döndü. Muhtemelen Kılıçdaroğlu’na söylenen şu; ‘Bizler Erdoğan’ı yönetimden indirmeye çalışırken sen kalkıp Yenikapı Mitingine gidiyorsun’ dediler ki Kılıçdaroğlu değişti. Arkasından da FETÖCÜLER Kılıçdaroğlu’na özel mesajlar verdiler.” dedi.

Esra Elönü’nün “Kılıçdaroğlu’na ne gibi mesajlar verdiler?” sorusu üzerine, Melih Gökçek “Kılıçdaroğlu’na seni nasıl buraya başa getirdiysek buradan götürmesini de biliriz mesajı verildi. Deniz Baykal’a karşı Kemal Kılıçdaroğlu’nu belli bir gücün destekleyerek başa getirdiği aşikâr. Baykal’ın kasetlerini FETÖ’cüler ortaya çıkardı. FETÖ’cüler Kılıçdaroğlu’na iktidarın yolunu açtılar. FETÖ’cüler Kılıçdaroğlu’nun bittiğine kanaat getirdikleri takdirde oyla değilse bile şu ya da bu yolla mutlaka uzaklaştırırlar” dedi.

KILIÇDAROĞLU KARDEŞLERİN KAVGALARI

“Kardeşi bile Kılıçdaroğlu için ‘abim FETÖ’cülere teslim, onu ikaz ediyorum’ diyor. Kemal Kılıçdaroğlu kardeşini disipline verip partiden atmayı deniyor. Kardeşi de disipline gitmeden istifa ediyor. Kardeşi Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi FETÖ’cülere teslim ettiğini beyan ediyor.” diyen Melih Gökçek söylenenlere inandığını belirtti.

OSMANLI’YA İFTİRA

“Kılıçdaroğlu, Osmanlı Devleti’ne iftira atıp, hakaret ediyor. Kılıçdaroğlu, ‘Osmanlı 1 kg şeker üretemiyordu’ diyor. Ozanın da söylediği gibi demirli delik icaat edildi, mertlik bozuldu.” diyen Gökçek, “Oysaki Osmanlı 16’ncı yüzyılda şeker üretiyor ve 16’ncı yüzyılda Köroğlu bu sözü söylerken Osmanlı silah kullanıyordu” değerlendirmesinde bulundu.

Melih Gökçek sözlerine şöyle devam etti; ‘’CHP özellikle İnönü döneminde Türkiye’de çok büyük işler yapmıştır. Türkiye’de ilk eroin fabrikası CHP döneminde Taksim’de kurulmuştur. Ankara Orman Çiftliği’nde şarap üretmeye başladıklarına dâhil gazetelere reklam verilmiştir. Şekeri de topu da tüfeği de benim ecdadım yaptı, senin ecdadın da eroin fabrikası kurdu’’.

YORUMLAR 6
  • darbe 7 yıl önce Şikayet Et
    danışmanı fetöcü olduğuna göre kılıçdaroğlunun darbeden haberdar olması mümkün mü? evet. darbe komisyonu kılıçdaroğlunu dinlemeli bence. hatta darbe mahkemelerinde sorgulanmalı. geçmişte orduyu göreve çağıranlarda bunlar değil miydi neticede?
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kime hizmet ediyor?. 15 Temmuzda Halkdan korkusuna bir anlık Türkiyeden yana olan Kılıçdaroğlu hala Ülkesine ihanet ediyor?.
    Cevapla
  • Menderes 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkan helal olsun vallahi rezil ettin yüzsüzleri.
    Cevapla
  • Tespit 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün Türkiye'deki son kalesi CHPdir.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün başkanım saygılar sunuyorum. çarkçıbaşına kapak olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası