Halkı isyana davet edenleri savundu!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kahvehanede laiklik konuşması yapan gençlerin tutuklanmasına Twitter'dan tepki gösterdi.

Halkı isyana davet edenleri savundu!
Halkı isyana davet edenleri savundu!
GİRİŞ 04.01.2017 11:35 GÜNCELLEME 04.01.2017 11:35
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasayı savunmak AKP Hükümeti tarafından suç kabul ediliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Anayasayı savunmak AKP Hükümeti tarafından suç kabul ediliyor." ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Laikliği savunan gençleri hangi gerekçe ile tutukladınız. Eğer var olan anayasanın değiştirilemez maddelerini savunmak suçsa, bu anayasaya yemin eden Cumhurbaşkanı ve AKP Hükümeti de suç işlemiştir."

YORUMLAR 41
  • ümmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu herifi chp nin başından hiç ayırmasın . Ayırmasın ki vatansever mhp ve akp yoluna devam etsin. Bu herifi ciddiye alan kalmadı zaten , kendisiyle birlikte partisini de mumun eridiği gibi eritip bitirecek inşallah.
    Cevapla
  • kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    bir zerre akıl kalmamış..hepsini başkasına kullandırıyor...memleket sevgisi desen o hiç kalmamış...yoksa bal gibi provokasyon yapanlar desteklenir mi?
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden komünizmi savuyorlardı, modası geçti laikliği savunur oldular. Hedef ve yöntem aynı: Militanca ve dinsizliğe teşvik. Kahvedekiler korkudan kımıldayamadılar, ağzımızı açarsak bizi tarayacaklar korkusu ile bakmaya bile korktular. Laiklik değil, bu milleti bölmektir niyet.
    Cevapla
  • ülkemi seviyorum 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adami anlamakta zorlaniyorum kime hizmet ediyor herkesin avukatligini yapiyor nerde terörist olayi oluyor devleti ve hükümeti sucluyor Allah akil versin insaallah
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Milleti gaza getirmek icin elinden geleni yapiyorsun. Anayasanin degismez ve degistirilmesi dahi teklif edilemez maddelerine kimse dokunmuyor. Sadece senin hicbir zaman olamayacagin baskanlik sistemi ile ilgili maddeleri degisiyor. Senin derdin baska, fakar bunlar senin derdine care olmaz. Sn KK.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!