İçişleri'nden Cumhuriyet'in haberine yalanlama

Cumhuriyet gazetesinin Sakarya Valisi Coş'un da aralarında bulunduğu 5 vali ile ilgili haberine İçişleri Bakanlığı'ndan yalanlama geldi.

İçişleri'nden Cumhuriyet'in haberine yalanlama
İçişleri'nden Cumhuriyet'in haberine yalanlama
GİRİŞ 23.01.2017 12:06 GÜNCELLEME 23.01.2017 12:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, bugün Cumhuriyet gazetesinde yer alan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'la ilgili haberi yalanladı. Gazete, Vali Coş'un da aralarında bulunduğu 5 valinin FETÖ soruşturması kapsamında pasaportunun iptal edildiğini öne sürmüştü.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bugün bir gazetede yer alan valilerin pasaportlarına tahdit konulduğuna ilişkin haberle ilgili olarak, "Devlet Denetleme Kurulu'ndan adı geçen valiliklerimizle ilgili Bakanlığımıza intikal eden bir soruşturma mevcut olmayıp; pasaportların tahdidi söz konusu değildir."

Cumhuriyet gazetesi şu iddiada bulunmuştu:

"Devlet Denetleme Kurulu'nun "FETÖ/PDY" araştırmasında Sakarya valisi Hüseyin Avni Coş'un da aralarında olduğu beş valinin Bank Asya'da hesabı bulunduğu ve Kimse Yok Mu Derneği'ne bağış yaptıkları ortaya çıktı. Valilerin pasaportları iptal edildi. Pasaport iptali "Açığa alınanlar, hakkında soruşturma ve kovuşturma yürütülenler" için alınıyor.

YORUMLAR 3
  • fatıma 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzdan önce bir rüya gördüm büyükce bisalon oda içi büyük kalaslrla yapılmış ama savaş yıkındısı gibi tabana çok kalas dökülmüş tavan duvarlar sağlam duruyor içeriye reis giriyor arkasından bir genç gelip gizli reise bişeyler fısldıyor bende bişeyler söyleyim derken reis sus sus diyor konuşma şimdi bakıyorum susmamız gerek
    Cevapla
  • BURHAN 7 yıl önce Şikayet Et
    cumhursuz cumhuriyet(!)
    Cevapla
  • kiraz 7 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi yalancı çamurcu gazete...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!