Ak Parti'li başkana saldırı!

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Ortaay, bir markette alışveriş yaparken 4 kişinin saldırısına uğradı.

Ak Parti'li başkana saldırı!
Ak Parti'li başkana saldırı!
GİRİŞ 26.01.2017 11:14 GÜNCELLEME 26.01.2017 11:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucu yaralanan Ortaay, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi görerek, raporu aldı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında İpekyolu Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ortaay, yeni açılan markette alışveriş yaparken içeri gelen bir kişi tarafından, ardından dışarda bekleyen 3 kişinin saldırısına uğradı. Market önünde baş ve vücuduna aldığı darbelerle yaralanan Ortaay, market çalışanların yardıma gelmesi üzerine saldırganların elinden kurtuldu. 

Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerine pansuman yapılan Ortaay, dayak yediğine dair rapor alıp evine döndü. Olayı polise haber verdiklerini ve saldırganların arandığını anlatan Ortaay saldırganların bir an öce yakalanmasını ve gereken cezayı almalarını istedi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yusuf çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    baktılar artık destek yok şimdi sindirme ve korkutma yolunu seçtiler bu hayinler . az kaldı pkk destekçilerinin de suyu ısndı. bu ülkeye kim ihanet derse yerini bulacak ALLAH ın izniyle
    Cevapla
  • diyarıbekir 7 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun başkan demek daha tehdit devam ediyor lanet olsun size hainler
    Cevapla
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    tipik hdpkk , hep şiddet hep şiddet, başka birşeye ne kalpleri, ne kafaları çalışmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi