Erdoğan'ın gazilerden referandum isteği

15 Temmuz gazileri tarafından, Taksim'de düzenlenen yemeğe Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla bağlanarak, gazi ve yakınlarına hitap etti.

Erdoğan'ın gazilerden referandum isteği
Erdoğan'ın gazilerden referandum isteği
GİRİŞ 29.01.2017 23:59 GÜNCELLEME 30.01.2017 00:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Taksim'de 15 Temmuz gazileri tarafından düzenlenen yemeğe, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yetkililer ve çok sayıda gazi ile gazilerin yakınları katıldı.

Katılımcıları selamlayan Erdoğan, gazilerin şehadet yolunda koştuklarını ancak gazilik unvanıyla hayatlarına devam ettiklerini belirtti.

"BİZLERLE BERABER DEVAMLI ANILIYORSUNUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada yaşarken alınabilecek en büyük nişanın gazilik olduğunu dile getirerek, "Bakın Kore şehitlerini, şu anda gazileri yaşatıyor. Aynı şekilde Çanakkale şehitlerini, gazileri yaşatıyor. O zamandan kalan, birçok tabii gaziler vardı onlar da ebediyete uğurlandı, gittiler ama gelecek nesiller onları hala anıyor. Sizler de bu şekilde, şu anda zaten bizlerle beraber devamlı anılıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"MİLLETİN GÖNLÜNDE ÖZEL BİR YERE SAHİPSİNİZ"

Erdoğan, gazilerin verdikleri mücadeleyle milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, gazilerin vücutlarında taşıdıkları eserle ömür boyu anılacaklarını kaydetti.

"ÖZEL BİR GAYRETE DAVET EDİYORUM"

Yapılan yatırımlara ve hizmetlere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizden bir şey istiyorum. İnşallah 9 veya 16 Nisan’da Türkiye’de bir seçim yapılacak, bir referandum. Sizi bu kampanyada özel gayrete davet ediyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    evete karşılık biz de idam istiyoruz.mahkeme 1000 yıl hapis cezası veriyor,akıllara ziyan bir karar olduğunu düşünüyorum.elinde bayraktan başka bir şey olmayan vatandaşın üzerine, bomba,mermi yağdıranların yaşam hakkı olmamalı diye düşünüyorum.kısas,kısas,kısas
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım azzevecelle, insanımıza akıl, fikir, firaset ve basiret verdin, ne olur vermiş olduğun nimetleri hakkıyla kullanmamızı nasip et, işte o zaman doğruya ulaşmak daha güzel ve kolay olur iznin ile, ne olursun bize acı YARAB.
    Cevapla
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Dualarımız gayretlerimiz seninledir Rabbim Hak ve Halk davanda mahcup etmesin etmeyecektir de ümmetin umudusun sen ve ülkemiz davan davamız yolun yolumuzdur...Evetlerimiz Reiscedir EvelAllah.
    Cevapla
  • sarızlılar 7 yıl önce Şikayet Et
    evet evet evet.......
    Cevapla
  • Bir kul 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabii ki devletimin yanindayim bu zor gunlerde destekciyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!