BBP'den referandum açıklaması!

BBP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, referandum ile ilgili şu ana kadar her hangi bir siyasi parti, kurum ya da blokla, görüşmenin olmadığını söyledi.

BBP'den referandum açıklaması!
BBP'den referandum açıklaması!
GİRİŞ 01.02.2017 13:05 GÜNCELLEME 01.02.2017 13:05
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Yanar yaptığı yazılı açıklamada, "Meclisimiz Anayasa değişikliği hususunu halka taşımak üzere bir referandum kararı almıştır. Anayasa değişikliği teklifinin Meclis'e sevk edildiği ilk günlerde Meclis çalışmalarına katkı sağlayacağına inandığımız önerilerimizi ve çekincelerimizi ihtiva eden raporumuzu tüm siyasi partilerimize göndermiştik. Referandum sürecindeki birinci önceliğimiz; ülkemizin içinde bulunduğu şu günlerde, ayrıştırıcı ve kavgacı üsluptan uzak bir kampanya yürütülmesidir. Kimse bu hususta "evet" ya da "hayır" şeklinde dile getireceği siyasi iradesi yüzünden ötekileştirilmemeli, kamplaştırılmamalıdır. Partimizin referandum sürecinde, içinde bulunduğu ortak bir cephe ile birlikte hareket edeceği şeklinde basına düşen haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Şu ana kadar her hangi bir siyasi parti ile referandum hususunda bir görüşmelerinin olmadığını dile getiren Yanar, "Türkiye’nin en deneyimli siyasi partilerinden biri olan Büyük Birlik Partisi; elbetteki, tüm parti teşkilatlarımız ve yetkili kurullarımızda istişare edildikten sonra referandum hususunda ki kararını kamuoyu ile paylaşacaktır. Referandum konusunda ya da başka herhangi bir konuda partimiz kurumsal kişiliği adına Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici Bey ya da görevlendireceği bir yetkilimiz dışında yapılan ya da yapılacak olan açıklamaların dikkate alınmaması hususunu değerli kamuoyumuzla paylaşmayı borç biliriz" dedi.

YORUMLAR 57
  • suat 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar küresel güçlerin arka bahçesi artık
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Hayır,ı düşünüyorlarsa Türkiyeye ihanetin yanısıra M.yazıcıoğlunun kemiklerini sızlatırlar.
    Cevapla
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Bekle gör politikası sinsice bir açıklama.
    Cevapla
  • huseyın 7 yıl önce Şikayet Et
    muhsın baskanı oldurenlerdenmı emır beklıyon bekleme onlar hayır dıyor sende acıkla bekleme slmdıden
    Cevapla
  • bensu 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten çok süper bi yorum tebrikler
    Cevapla
  • Nuh 7 yıl önce Şikayet Et
    Destici gibi biri hala bu partinin başında durabiliyorsa, partili arkadaşların kendilerini bu ülke adına bir kez daha sorgulamasını diliyorum. Rahmetli başkan hayatta olsaydı, bu gün ki destici yi odunla döver partiden içeri sokmazdı. Başkan hayatta olsaydı destici de böyle olmaz dı o da bir gerçek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!