CHP'den ilginç çıkış: Referandumdan sonraki gün...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından Meclisin yeni bir aşamaya girdiğini bildirdi.

CHP'den ilginç çıkış: Referandumdan sonraki gün...
CHP'den ilginç çıkış: Referandumdan sonraki gün...
GİRİŞ 06.02.2017 13:53 GÜNCELLEME 06.02.2017 13:56
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Anayasa değişikliğinin ikinci turunda TBMM Genel Kurulunu yöneten Meclis Başkanvekilinin, bir referandum olduğu için hiçbir gruba söz vermeyeceğini söylemesine rağmen teşekkür konuşması yapıldığını belirten Özel, "Oylama sonucu ilan edildiği andan itibaren Mecliste bir hukuksuzluk, bir propagandanın startının Meclis kürsüsünden verilmesi gibi sıkıntılı durumla karşılaştık." diye konuştu.

"Çiçeğimiz, çikolatamızla gideceğiz"

Özel, CHP olarak, "hayır" çıkması durumunda, referandumun ertesi günü AK Parti teşkilatlarına, Mecliste AK Parti ve MHP Grubuna, çiçek ve çikolatalarıyla gideceklerini, "Dün halk karar verdi, büyük tehlikeden kurtulduk, artık kutuplaşmanın, gerilimin zamanı değil, sandığı okuyun, halk parlamentoya, parlamenter sisteme sahip çıktı, gelin bu sistemi birlikte güçlendirelim. Kucaklaşalıp, rejim tartışmalarını ortadan kaldıralım." diyeceklerini anlattı.

Evet cephesinin, karşı tarafın yüzüne bakamayacağı sözler söylememesi gerektiğini ifade eden Özel, Başbakan Binali Yıldırım'ı, özür dilemeye, sözlerini düzeltmeye davet ettiklerini belirtti.

YORUMLAR 41
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu millet sizi 60 yildir güldürmedi kiyamete kadar da güldürmeyecek iciniz rahat olsun.
    Cevapla
  • Ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki sandıktan evet çıkarsa ne yapacaksınız gezicileri provokasyonlara davet edeceksiniz değilmi yanılıyorsunuz bu millete rağmen böyle bir şeyle artık tek başınıza cesaret bile edemezsiniz çünkü millet uyandı ve sizin ne mal olduğunuzu öğrendi
    Cevapla
  • İlhami 7 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlıysan evet çıkıncada millet kararını verdi der tebrik edersin
    Cevapla
  • fersah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP zihniyeti neden bizim anayasalarımız hep darbeler sonucunda ortaya çıksın gelin beraber yeni sivil gerçekçi güçlü, darbelerin olmadığı bir anayasa oluşturalım. Çikolataları o zaman yeriz hatta ben de size gül kolonyası ikram ederim.
    Cevapla
  • Şerif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar yüzsüzlük olmaz arkadaş hem ağzını aç her şeyi söyle o da yetmezmiş gibi birde özür istiyorlar pesssss
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız