AK Parti'li Mustafa Elitaş rekor kırdı

En uzun süreli takım kaptanlığı yapan isim AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş oldu.

AK Parti'li Mustafa Elitaş rekor kırdı
AK Parti'li Mustafa Elitaş rekor kırdı
GİRİŞ 17.02.2017 15:44 GÜNCELLEME 17.02.2017 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin beş takım kaptanından biri olan Elitaş'ı hem kendi partisindeki hem de muhalefetteki milletvekillerinden farklı kılan bir özelliği var. 2007'de başladığı görevinde bu yıl 10'uncu senesi; 2002 yılında milletvekili, 2007 yılında ise grup başkanvekili oldu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 10 yılı, "İç Tüzükte ne varsa birinci maddeden 188 maddeye kadar her şeyi yaşama imkanı bulduk" sözleri ile özetledi.

Partisinin milletvekilleri ona "kurumsal hafıza" diyor. O'nun ise iyi bir grup başkanvekili olmanın sırrını "Meclis'i, milletvekillerini iyi takip etmek, iyi diyalog kurmak olarak" veriyor.

Mustafa Elitaş, Meclis'te tansiyonun yükseldiği anlarda Meclis Başkanvekili'nin çağrısı ile arka odada neler konuşulduğunu da anlattı. Elitaş, "Tüm saikleri bir kenara bırakıyoruz, adil bir şekilde doğruyu yanlışı ortaya çıkarabilmek için yaptığımız görüşme sonrası uzlaşma noktasına gidiyoruz" dedi.

10 yıllık süreçte hafızasına kazınan anın ise "2011 yılındaki tartışmalı iç tüzük değişikliği olduğunu söyledi.

Elitaş, eğer cumhurbaşkanlığı sistemi hayata geçerse Meclis'te yapılacak ilk işin de iç tüzüğü değiştirmek olduğunu söyledi.

YORUMLAR 1
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret 1400 TL, istanbulda bi ev kirası 1100 TL. Şehit sayıları hiç olmadığı kadar fazlalaştı, şehirlerde güvenlik diye birşey kalmadı. Her yer suriyeli doldu üstelik hepsi mafyalaştılar. Ülkede her türlü ajan cirit atıyor bi de başarı hikayesi uyduruyorsunuz öyle mi? Allah büyüktür vesselam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı