Bahçelievlerli gençlerden anlamlı seminer

Daha önce yapmış olduğu birçok faliyetlerle adını sıkça duyuran Bahçelievlerli gençler , yine bir ilke imza attı.

Bahçelievlerli gençlerden anlamlı seminer
Bahçelievlerli gençlerden anlamlı seminer
GİRİŞ 27.02.2017 19:11 GÜNCELLEME 27.02.2017 19:11

Daha  önce yapmış olduğu birçok faliyetlerle adını sıkça duyuran Bahçelievlerli gençler , yine bir ilke imza atarak referandum öncesi Belediye ve ilçe Başkanını’nda katıldığı seminerle taçlandırdılar.

Bahçelievler Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde  Savaş Develioğlu, öncülüğünde gerçekleşen seminere birçok siyasi görüşe sahip olan, ilk kez oy kullanacak gençler,  Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av.Zülküf Türkoğlu konuşmacı olarak , Bahçelievler Meclis Üyeleri Mehmet Mercan, Ahmet Hocaoğlu , Ak Parti Bahçelievler yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Osman Develioğlu, Bahçelievler'de çocuklarımıza ve Gençlerimize Öncelik Tanıyoruz
Programların yoğunluğundan dolayı önce söz alan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, göreve geldiği günden beri yapmış olduğu projelerden bahsetti ve gençlere önemsediğini ifade etti.

Develioğlu; Gençlerimize ve çocuklara her zaman öncelik verdik bunun en somut örneği  "Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmayacak" sloganıyla faaliyete geçen, İlkokul 4. sınıfa giden öğrencilerimizi beden eğitimi derslerinde  yüzme öğretiyoruz. normal ders programını aksatmayacak şekilde beden eğitimi derslerinde servislerle alıp servisler ile bırakarak cocuklarımıza yüzme öğretiyoruz"dedi.

Başkan Develioğlu daha sonra gençler için kültür merkezleri yaptıklarını her mahalleye bir kültür merkezi açtıklarını ve İstanbulun en çok kitaplarının yer aldığı Siyavuşpaşa SPor ve Kültür Merkezinde bulunan Bahçelievler Kütüphanesi’nin ilçemize ve gençlerimize kazandırdıklarını ifade ettti.

Develioğlu, son olarak 16 Nisan da yapılacak olan Yeni Anayasa Sistemi Referandumu hakkında bilgiler verdi.

Seminerde Belediye Başkanı Osman Develioğlu'ndan sonra AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu söz aldı.

Türkoğlu, Önümüzdeki Cumhurbaşlanlığı Sistemi Hakkında Bilgiler Verdi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen seminerde gençler, İlçe başkanı Zülküf Türkoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilmedikleri konular masaya yatırıldı.

Türkoğlu, gençlere önemin AK Parti iktidarında tanındığını, başarılı olan her 18 yaşını doldurmuş bireyin millletvekili olma yolunda önünün açıldığını ifade etti.

Türkoğlu ayrıca, bu Sistemin getirdiği koalisyon hükümetlerinin bu zamana kadar ülkemize zarar verdiğini,ülkemizin yerinde saydığını ve zaman zaman geriye gittiğini gösterdi. Cumhurbaşkanığı Sistemiyle koalisyonun ortadan kalkacağını dile getirdi.

AK Partinin 13 yılda yaptıklarını her kesim tarafından bilindiğini hatta ülkemiz'e 3. köprü ve 3. havaalanının yapılmaması gerektiğini bunu engellemek istediklerini belirtti ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi için gençlerden destek istedi.

Seminer'de gençlerin bu oluşumlarının  "Dernek Kurulması" adına dev adım atıldı ve kısa zamanda tek bir çatı altında toplanma kararı alındı. Savaş Develioğlu, Oktay Çoraklı, Hakan Atay, Yalkın Kurt, Burak Tezel, öncülüğünde oluşacak dernek adı ve faliyetleri hakkında  yakın zamanda duyuracaklarını ifade eden Kurucu Gençlerden Oktay Çoraklı, Bizler yeni bir oluşum içine girdik ve bu süreçte bizleri yanlız bırakmayan değerli belediye başkanımız Osman Develioğlu , AK Parti İlçe Başkanımız Av. Zülküf Türkoğlu'na ve diğer büyüklerimize teşekkür ederiz"dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı