Erdoğan Nazlı Çelik'e sözleşme imzalattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Pakistan ziyaretinde kendisine eşlik eden Nazlı Çelik'in sigara paketine el koydu sonra Çelik'ten sigarayı bıraktığına dair imza aldı.

Erdoğan Nazlı Çelik'e sözleşme imzalattı!
Erdoğan Nazlı Çelik'e sözleşme imzalattı!
GİRİŞ 28.02.2017 16:10 GÜNCELLEME 01.03.2017 15:43
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad'da düzenlenecek 13. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi'ne katılmak üzere Pakistan'a gitti. Seyahatte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pakistan ziyaretini çok sayıda basın mensubu da takip ediyor. Bu gazeteciler arasında Star Ana Haber'in spikeri Nazlı Çelik de var.

NAZLI ÇELİK'İN PAKETİNE EL KOYDU

Süperhaber'de yer alan habere göre; yolculuk esnasında Nazlı Çelik'in sigara kullandığını öğrenen Cumhurbaşkanı, sigara paketine el koydu ve ünlü spikerden sigarayı bıraktığına dair yazılı söz aldı. Her fırsatta çalışma arkadaşlarını ve karşılaştığı vatandaşları sigarayı bırakmaya teşvik eden Erdoğan'ın sigarayı bıraktırdığı son isim Nazlı Çelik oldu. Çelik, sigarayı bırakma konusunda gönülsüz olsa da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ısrarı karşısında sigarayı bıraktığına dair notun altına imzayı atmak zorunda kaldı.


 

YORUMLAR 100
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan kendine yaptığı zararı kimseye yapamaz sevdiğim insanları sigaradan kaybettim cigerleri bitmişti son umut hastane hastane dolasip çare aradık cevap aynıydı evine getirin kalan ömrünü evinde gecirsin Allahim lanet olsun sigaraya ve diğer uyusturuculara bunlari uretenlere satanlara başımıza bela eden kullarina lanet olsun inşallah bu dunyalarida ahiretleride cehennem olsun
    Cevapla
  • esaret 7 yıl önce Şikayet Et
    17 yıl bilfiil içtim, 7 yıl oldu bırakalı. Anladım ki sigara tam bir esaret, yaş ilerliyor ama sigara bırakınca vücut kendini geriye doğru iyileştiriyor. Bıraktıktan sonra inanın gerçek özgürlüğün bu olduğunu anlarsınız. Allah bırakmak isteyenlere bırakma iradesi nasip etsin.
    Cevapla
  • özgürlük istersen 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçek özgürlük Allah'a tam abd olursan olur.
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Acaba gerçekten bırakabilecek mi?Umarım bir daha içmez.
    Cevapla
  • refik 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Reis,sen isteyeceksinde yapılmayacak mı? Ahada bende bırakıyorum sigarayı.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar reis böyle yaptikca sigaradan utaniyorum reis le karsilasmaktan cekiniyorum 36 senedir birakamadim su pis mereti
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Her gün birkaç tane keçi boynuzu ye. Sigarayı azaltmakta çok etkili.
    Cevapla
  • fss1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah kaan hayatını sigaradan uzak yaşamayı nasip eder inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti