Veysi Kaynak: Bu koca bir yalan

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili yalan bilgilerin ortalıkta dolaştığını söyledi.

Veysi Kaynak: Bu koca bir yalan
Veysi Kaynak: Bu koca bir yalan
GİRİŞ 15.03.2017 11:59 GÜNCELLEME 15.03.2017 11:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili doğru olmayan bazı bilgilerin kulaktan kulağa yayıldığını belirterek, "(Meclis, Cumhurbaşkanı tarafından istendiğinde feshedilecek) bu koca bir yalan. Meclis, İstiklal Harbinde Yunan ordularının top seslerine rağmen feshedilememiştir. Meclis, 15 Temmuz akşamı, asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından uçaklarla bombalanırken feshedilememiş, kapatılamamıştır." dedi. 

YORUMLAR 5
  • Gokhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki Veysi bey doğru söylüyor chp önce kılıçdaroğlunun nasıl genel başkan olduğunu açıklasın. Haçlı ittifakına inat Devlet için EVET millet için EVET diyoruz
    Cevapla
  • Vatan sever. 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar artık yoğurda kara dedilerya kılıf uydyuyorlar o kılfta hemen sökülüyor,Alışmışlar her yeni yapılana karşı çıkmaya.ALLAH ın zini ile sonları yakındır,birdahada asla ülkemizi şerler iftira bozgunculuklarıyla oyalamayacaklardır az kaldı.
    Cevapla
  • uzun dönem er 7 yıl önce Şikayet Et
    meclisin fesh edilebilmesi için 5'te 3çoğunluk gerekiyor. Cumhurbaşkanı fesh'i onayladığı zaman kendisi de yeniden seçilmek zorunda. Yani canı istediği gibi fesh edip hemde koltuğunda oturmuyor. Diktatörlük yok, hem milletvekili ve hem cumhurbaşkanı seçimine gitmek var.
    Cevapla
  • Mali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekilim doğrusunu söyle o zaman
    Cevapla
  • muşli deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    başbakan yardımcısı iddianın yalan olduğunu söylüyor demek ki bu durumda sayın başbakan yardımcısının söylediği DOĞRU hele hele bu günlerde Avrupa destekli muhalefetin söylediği hiç bir şeye inanmam ne zaman milli bir muhalefet olmaya karar verirlerse o zaman da önce araştırırım ölçer biçerim kafama yatarsa olabilir bu birazda güven meselesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!