Baykal'dan Soylu'nun teklifine cevap!

CHP Antalya Milletvekili Baykal, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

GİRİŞ 19.03.2017 01:11 GÜNCELLEME 19.03.2017 11:18
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Baykal, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik açıklamalarına ilişkin, "Sayın İçişleri Bakanıyla her an buluşmaktan, onu dinlemekten mutluluk duyarım. Buna açığım, hemen bunu gerçekleştirebilir." dedi.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, İzmir Kemeraltın'daki esnaf ziyaretinin ardından bir lokantada partililerle yemek yedi. Baykal burada gazetecilerin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün Rize'de kendisine yönelik sözlerini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, şunları belirtti:

'MUTLULUK DUYARIM'

"Sayın İçişleri Bakanının açıklamalarını gördüm. Sayın İçişleri Bakanıyla her an buluşmaktan, onu dinlemekten, onun bana söyleyeceği devletin bilgisi dahilinde her konuyu benimle paylaşmasından mutluluk duyarım. Buna açığım, hemen bunu gerçekleştirebilir. Yalnız bu buluşmaları benimle özel bilgi paylaşımı anlayışı içinde değerlendirmesine gerek yok. Yani elindeki bilgilerin gereğini derhal yerine getirebilir."

Soylu'nun kendisine aktaracağı bilgiler konusunda hüküm verecek durumda olmadığını dile getiren Baykal, "Hüküm vermesi gereken yargı mercileridir. Türkiye’nin bu konudaki resmi sürecidir. O sürece elindeki bilgileri versin, o sürecin işleyişine verelim. Konu aydınlatılsın memnuniyetle, sevinçle ben de bunun takdirini yaparım." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 37
  • Anacim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin devriniz kapanali cok oldu.bunu elin avrupalisi bile gördü is basa düstü deyip birlik oldular üstümüze geliyorlar.bir siz anlamadiniz yazik
    Cevapla
  • muglalı 7 yıl önce Şikayet Et
    o kadar çok acıgı olmalı ki gıkını bile cıkaramıyor zavallının teki
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    kemalle olmadı baykal ı piyasaya sürdüler inanın %100 somut bilgilerle konuya açıklık getirsenizde adam ideolojik yani istemezük le haşr olmuş,hiçbir şeye ikna edemezsiniz
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam daha tehdit ediliyor cünkü kabahati cok.unutmayin o zaman dedilerki bu varan 1 bunun 2,3 var dediler
    Cevapla
  • ozkayalar 7 yıl önce Şikayet Et
    bunamış Baykal yaşlandı ama dha hala mikserlik yapmaya çalışıyor.tövbe et artık ibadete dön.allaha kul,resulüne ümmet olmaya çalış.geçmiş hatalarına tövbe et.alnın 5 vakit secde görsün.seni kurtaracak o.daha ne bekliyorsun?bunamaya başladın.bırak bu işleri.chp nin yolu yol değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi